Nakon Toma Hardyja, i Harry Styles nam čita priče za laku noć

Ima nešto u glasu Harryja Stylesa kojim je osvojio obožavateljice diljem svijeta pa ne čudi oduševljenje koje je izazvao kad je objavljeno da će nam čitati priče za laku noć. Naime, slavni britanski pjevač udružio je snage s aplikacijom za meditaciju Calm i novo je poznato lice njihovog serijala Sleep Stories.

Sa spomenutom aplikacijom upoznali smo vas u ožujku, no ako ste kojim slučajem sad prvi put čuli za nju, evo kratkog opisa. Calm je portal duševnog mira kojem je cilj da vas maksimalno opusti. Nakon što ju otvorite, bit ćete pozvani da ispunite Daily Calm ili pronađete meditaciju koja je specifična za smirivanje onoga što vam se događa – bila to tjeskoba, stres, želja za prekidom loših navika i slično.

Osim opuštajućih zvukova kiše, šuma valova i sl., na aplikaciji su dostupni i razni tečajevi smirivanja uma, ali i serijali kao što su Calm Body i Sleep Stories. I dok je Calm Body fokusiran na pokrete, Sleep Stories je zbirka priča koje čitaju poznate ličnosti, a koje fukcioniraju kao jedinstvene uspavanke za odrasle. Ako ste ikad zamišljali da vas uspavljuje Harry Styles, skinite aplikaciju i uživajte u njegovom glasu – priče će na aplikaciji biti dostupne od danas. A da biste dobili uvid kako će to zvučati, evo kratko teasera:

View this post on Instagram

Wednesday. #DreamWithHarry

A post shared by Calm (@calm) on

Nakon Toma Hardyja koji nam je čitao priče za laku noć, moramo priznati da se i Harryju jako veselimo! Calm možete isprobati besplatno u trajanju od tjedan dana, a nakon toga će vas koštati 5.83 dolara mjesečno.

Foto: Profimedia, Instagram

0