Priča u kojoj se vidiš – pronađi svoju ulogu uz pomoć Ghetaldus optike

Priča u kojoj se vidiš – pronađi svoju
ulogu uz pomoć Ghetaldus optike

Zamisli ovakvu situaciju: Ujutro se spremaš za posao i pripremaš uvodne rečenice za važan poslovni sastanak koji te očekuje tog dana, paralelno vrtiš u glavi popodnevne obveze vezane uz domaće zadaće i raspored dječjih aktivnosti ili slažeš  odjevnu kombinaciju za rođendanski party najboljeg prijatelja/prijateljice koji je planiran baš za ovu večer…Prepoznaješ se u ovoj priči?

Svi mi mijenjamo različite uloge kroz našu svakodnevnu rutinu, neke od njih su nam draže, a neke manje drage, no sve one čine nas jedinstvenom osobom. Ghetaldus pomaže izraziti onu verziju nas koja nam je u određenom trenutku potrebna – bilo da se radi o slobodi (leće), o samopouzdanju na poslovnom sastanku ili ispitu (dioptrijske naočale) ili eleganciji ili opuštanju (sunčane naočale). I upravo su ove životne uloge glavna tema najnovije Ghetaldusove image kampanje.

Od štreberice do frajerice u samo nekoliko sekundi ili možda i direktor i party animal u istom danu…Majka ili glumica…A zašto ne oboje? Kroz stručne i personalizirane savjete, Ghetaldus optika ti omogućava da zablistaš u svakoj od svojih uloga, koliko god ih bilo i da ispričaš svoju unikatnu priču.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori