E.T. i Elliott ponovno zajedno u najslađoj božićnoj reklami koja će vas vratiti u djetinjstvo

E.T. i Elliott ponovno zajedno u najslađoj božićnoj reklami koja će vas vratiti u djetinjstvo

Prošlo je gotovo četrdeset godina otkako je izvanzemaljac E.T. posjetio Zemlju i upoznao Elliotta i njegovu malu sestru Gertie. Jedno od najslađih prijateljstva s velikog filmskog platna, film E.T. redatelja Stevena Spielberga pretvorilo je u jedan od najpopularnijih filmova na svijetu čija čar nikad ne blijedi i koji su obožavale sve generacije.

Izvanzemaljac neobičnog izgleda i velikog srca nakratko se vratio na Zemlju kako bi posjetio svog prijatelja Elliotta, a nas podsjetio da je blagdansko razdoblje savršeno vrijeme da vrijeme provedemo na najdražim ljudima.

Povratak omiljenog filmskog izvanzemaljca koji će vas raznježiti

Iza kratkog i slatko povratak omiljenog izvanzemljca filmskog svijeta nalazi se božićna reklama američke telekomunikacijskog servisa Xfinity. Premijerno prikazana na tradicionalnoj Macy’s Thanksgiving Day paradi, jedna od najslađih božićnih reklama ove blagdanske sezone u trenu je postala viralni hit i raznježila cijeli svijet.

Kako je izgledao ponovni susret E.T.-ja i Elliotta gotovo četiri desetljeća nakon što su se prvi put upoznali, pogledajte u nastavku.

Foto: Screenshot, YouTube

Učitati još
Zatvori