Predstavljen je novi premium tonik Dialogue

Predstavljen je novi premium tonik Dialogue

Dialogue tonik

U Dvorcu Zemono jučer je premijerno predstavljen premium tonik Dialogue za slovensko i hrvatsko tržište. Tonik je plod suradnje Danijele Martinović, Tomaža Kavčiča i Fructala i logičan je nastavak priče koja je počela puštanjem džina Monologue na tržište. U tonik i njegov duh uspjeli su uhvatiti ritam i priče naše regije koja se prostire od Alpa do Mediterana, njezinih ljudi i njihova načina života.

Dialogue tonik
Dialogue tonik

U trenutku kad je Fructal radio na svojem ginu Monologue, planirali su razviti vlastiti tonik. I u svijetu i u nas ta su dva pića u trendu i kategorija su koja bilježi rast na tržištu. Goran Medić, direktor Fructala, naglasio je: Želja nam je bila početi s razvojem inovativnog okusa džina, a nakon toga uslijedio je i razvoj tonika. I u ovom smo slučaju – kao što smo angažirali Tomaža Kavčiča za Monologue – potražili ambasadoricu, vrhunsku pjevačicu Danijelu Martinović, koja je  poznata diljem regije. Na tom prostoru nema raspoloživog premium tonika i zato je Danijela, s obzirom na to je vrlo kreativna osoba, idealan izbor za ambasadoricu tonika Dialogue.

Danijela Martinović
Danijela Martinović

Tonik Dialogue je premium tonik i prednost mu je to što sadrži prirodni kinin, a na policama prodajnih mjesta naći će se u drugoj polovici studenoga. Razvijen je u dva okusa:klasični Dry Bitter tonik i Mediteranski tonik s limunom, limetom i biljem koji su idealni u kombinaciji s ginom Monologue. To dokazuje također dvostruka zlatna medalja koju je Monologue primio prošle godine na prestižnom ocjenjivanju žestokih pića Great American International Spirits Competition te se uvrstio među osam najboljih žestokih pića na svijetu.

Danijela Martinović
Danijela Martinović

Autor i ambasador gina Monologue Tomaž Kavčič izjavio je: »Ideja za tonik nastala je još tijekom kreiranja gina jer smo željeli razviti okuse koji idu i uz Monologue i uz neki drugi gin. Tako je Dry Bitter u biti bolji dodatak Monologu – s dodatkom borovice, naravno – dok je Mediteran prikladan i za druge ginove, posebno za miješana pića (tj. long drinks).«

Tomaž Kavčič je u kreiranje tonika pozvao poznatu pjevačicu Danijelu Martinović, koja je postala ambasadorica Dialoguea. Kako nam je rekao, razlog je bio njezin način života i njihovo 20-godišnje prijateljstvo koje je ovom prilikom prvi put preraslo u poslovnu suradnju. Da bih pripremio ugodan tonik, trebala su mi ženska osjetila i tako je nastao Dialogue koji predstavlja prijateljstvo i srdačnost, rekao je Tomaž Kavčič.

Danijela Martinović i Tomaž Kavčić
Danijela Martinović i Tomaž Kavčić

A Danijela Martinović se nadovezala: Dijalog je nešto što ljude povezuje u mnogim aspektima, no prije svega u prijateljstvu i ljubavi.  Kvalitetnim dijalogom možemo riješiti čak i na prvi pogled nerješive poteškoće, pa je za mene dijalog prijateljstva i ljubavi kruna osobina koje netko može imati.

Tomaž Kavčić, Danijela Martinović i Goran Medić
Tomaž Kavčić, Danijela Martinović i Goran Medić

Ovo prigodom Danijela je predstavila i svoju knjigu Šalabahter života – neopisivo. To je njezina druga knjiga poetičnih motivacijskih zapisa (prva je bila rasprodana za mjesec dana) koji su nastali na temelju njezinih osobnih iskustava i u želji da čitateljima bude od pomoći u svakoj situaciji te da znaju da nisu sami. Knjiga se trenutačno prevodi i bit će dostupna i na slovenskom jeziku. Najavila je i svoju koncertnu turneju po Sloveniji koju će otvoriti nastupom u Cankarjevem domu 13. veljače 2020. godine.

Žare Kerin, Danijela Martinović i Tomaž Kavčić
Žare Kerin, Danijela Martinović i Tomaž Kavčić

Foto: Marko-Lorenzo Blasov

Učitati još
Zatvori