Rijeka od ovog tjedna ima svoju Croatia Polikliniku – evo tko je sve bio na otvorenju

Rijeka od ovog tjedna ima svoju Croatia Polikliniku – evo tko je sve bio na otvorenju

Croatia osiguranje u četvrtak je otvorilo vrata nove Croatia Poliklinike u Rijeci, opremljene najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje. Svečano otvorenje uveličali su brojni poznati gosti, među kojima su glazbenici Marko Tolja i Dražen Turina Šajeta, riječka književnica Ingrid Divković, pjevač i voditelj Mario Lipovšek Battifiaca, influencerica Zara Hrvatin te glumica i redateljica Arija Rizvić. Svi oni prepoznaju su važnost brige za svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, a nova poliklinika pravo je mjesto za to.

Stručne i tehnološki napredne zdravstvene usluge

Croatia osiguranje, tržišni lider na području osiguranja koji posluje u okviru Adris Grupe, kontinuirano ulaže u privatno zdravstvo najviših standarda u Hrvatskoj. Croatia Poliklinike mjesta su na kojem se svakom klijentu pristupa individualno i pruža najbolja moguća usluga.

„Croatia osiguranje značajan je ulagač u vrhunsko privatno zdravstvo u Hrvatskoj, a vrijednost ulaganja u ovoj i sljedećoj godini iznosi 60 milijuna kuna. Kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga ove godine, uz otvorenje u Rijeci, imamo u planu otvaranje još dvije Poliklinike. Croatia Poliklinike djeluju više od 15 godina, a postale su prepoznatljive u sredinama u kojima posluju prije svega zbog znanja i stručnosti naših liječničkih timova i medicinskog osoblja. No, važan su dio naše prepoznatljivosti i vrhunska medicinska oprema, tehnologija i aparati za dijagnostiku i liječenje koji nam omogućuju kontinuirano pružanje zdravstvene usluge najvišeg standarda našim pacijentima“, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Svi pregledi na jednom mjestu

Nakon što su se otvorile u Zagrebu, Splitu, Puli i Koprivnici, ovo je peta Croatia Poliklinika u Hrvatskoj. Tako je i stanovnicima riječkog područja i okolice omogućeno da u novoj poliklinici obave brojne specijalističke i dijagnostičke preglede, sistematski pregled, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, medicinsku i fizikalnu rehabilitaciju, te različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona. Pregledi obuhvaćaju područja interne medicine, oftalmologije, neurologije, ginekologije, dermatologije i venerologije, urologije i otorinolaringologije, a poliklinika ima i uslugu dnevne bolnice.  Vrhunskoj usluzi pridonosi i kontinuirano ulaganje u stručno usavršavanje djelatnika, kao i činjenica što se svi pregledi obavljaju na jednom mjestu, bez čekanja. Tako je Croatia Poliklinika u Rijeci u Vukovarskoj 7a postala novo mjesto za odgovornu brigu za zdravlje.

Arija Rizvić
Doris Pinčić
Ingrid Divković
Marko Tolja
Dražen Turina Šajeta
Zara Hrvatin
Mario Lipovšek Battifiaca

Foto: PR

Preporuka

Zatvori