Kako pronaći dozu dobre i pozitivne energije baš svakog dana?

Uzimajući u obzir činjenicu da je život jedinstvena avantura koja nimalo ne liči na ravnu i monotonu crtu, već više na nepredvidljivu krivulju, brend Good For You želi nam pomoći na našem putovanju, osnažiti nas, dati nam neku novu snagu za nošenje s izazovima i hrabrost čak i u onim trenucima kada bismo najradije odustali. Jer upravo su stvari koje nas osnažuju ujedno i one koje nas najviše obogaćuju!

Svakodnevni i energetski obogaćeni proizvodi

Brend Good For You specijaliziran je za svakodnevne i energetski obogaćene proizvode. Cilj je koristiti ih iz dana u dan i u njima pronalaziti dobru energiju koja će nas voditi kroz sve te lijepe i manje lijepe, pozitivne i negativne trenutke u našim životima.

Lifestyle liniju brenda Good For You čine ogrlice i narukvice, šalice za kavu ili čas, mirisne svijeće, T-shirtevi  i drugi prigodni proizvodi koje redovito koristimo.

Sami po sebi estetski su privlačni, no njihova priča ipak je nešto dublja od onog prividnog. Naime, svaki od njih osim svoje funkcionalne i uporabne vrijednosti ima i poseban pečat GH (Good Healers Symbol ispunjava sve kriterije dobivanja certifikata Učinka energije na ljudski organizam br. 0261 Instituta BION. ). Oplemenio ga je Tomaž Hojnik – iscjelitelj i energetski terapeut, što znači da oni dokazano utječu na vaše osjećanje i energetsko stanje.

Prigrlimo promjene još lakše uz brend Good For You

No, promjene kojima smo stalno izloženi ne moraju nužno biti loše niti ih moramo doživljavati fatalno. Dapače, bile one dobre ili loše, pred nas stavljaju izazove koji nas iz dana u dan čine jačima, otpornijima i samopouzdanijima. Jednom kada to shvatimo, osjećat ćemo se spremnijima za nošenje sa modernom svakodnevicom, koju ćemo još jednostavnije svladavati – ali i uživati u njoj – uz dozu pozitivne energije.

Više o proizvodima saznajte u webshopu brenda Good For You, a pratiti ga možete i na Facebook stranici te Instagram profilu.

Foto: Good For You

0