Filmski četvrtak iz snova svake žene – jubilarna CineLady projekcija

Filmski četvrtak iz snova svake žene
– jubilarna CineLady projekcija

Ako se pitate kako provesti zimsku, siječanjsku večer dok vaše jače polovice strastveno gledaju Svjetsko prvenstvo u rukometu, CineStar ima rješenje. 100. jubilarna CineLady projekcija je filmska večer kojoj se svaka žena veseli, a održat će se u četvrtak, 17 siječnja. Najugodnije žensko društvo, smijeh, opuštanje, pokloni, piće, kokice i film, jednostavno bolje ne može. Uz savršen film i nezaboravnu žensku atmosferu, dopustite da vas glumci zavedu, nasmiju pa možda i rasplaču. Ova filmska večer je kao oda ženama, stoga dopustite da vas kina s pet zvjezdica razmaze. U nastavku doznajte što vas očekuje na uzbudljivoj filmskoj večeri u omiljenom kinu.

CineLady je prilika za žensko druženje

Ostavite svoje frajere doma uz televizor i rukomet, a vi se zajedno sa svojim prijateljicama, mamama ili bakama opustite u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall), CineStar 4DX Mall of Split te u CineStar kinima u Rijeci i Osijeku. Tamo vas čeka 100. jubilarna CineLady projekcija koja označava svojevrsnu ‘selidbu’ u Zagreb. Svaku posjetiteljicu očekuje piće dobrodošlice i pokloni sponzora – Nivea, Somersby, Mentos te magazin Story.

Zabave neće nedostajati jer samo u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) priprema se i party povodom ove okrugle brojke, a ulaznice se mogu kupiti u pola cijene. Prije filma s počekom u 19:00 sati, DJ će zagrijati sve posjetiteljice veselim glazbenim ritmovima uz piće dobrodošlice.

Film ‘Nespojivi’

Na 100. CineLady projekciji prikazat će se film ‘Nespojivi’, u kojem glavne uloge imaju – Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman, Julianna Margulies i Tate Donovan. Francuski film ‘Nedodirljivi’ iz 2011. godine je polučio nevjerojatan uspjeh u kinodvoranama diljem svijeta, a ovo je remake verzija s velikim zvijezdama.

Popularna CineLady večer ima ograničen kapacitet, stoga je preporuka svim damama, pogotovo onima koji će ovo iskoristiti kao rođendanski poklon svojoj prijateljici, mami ili baki, da kupe ulaznice na vrijeme kako bi zasluženo uživale u ženskoj večeri, samo u CineStar kinima. Četvrtak iz snova svake žene, zar ne? Svoju CineLady ulaznicu za film ‘Nespojivi’ u distribuciji Blitza možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori