Božićna čarolija za kućne ljubimce

Božićna čarolija za kućne ljubimce

Omiljeni dućan svih pasa i mačaka, Capa pet bistro, za ove je blagdane pripremio savršene poklone za sve njuškice. Svog psa ili mačku možete razveseliti poklonom ispod bora i tako im zahvaliti za svu bezuvjetnu ljubav i sreću koju nam poklanjaju cijelu godinu.

Keksi i fritule za vaše ljubimce u Capa pet bistrou

Iz radionice Bake Mraz dolaze nam fini, domaći keksići, koji su rađeni od 100 % prirodnih sastojaka, bez konzervansa, aditiva, soli i šećera, što ih čini idealnima za sve pse i mačke, čak i za dijabetičare ili gastritičare. Osim ovih božićnih delikatesa, svi gastro entuzijasti na četiri noge uživat će i u fritulama za pse i mačke. Dobro ste pročitali, fritule nisu rezervirane samo za dvonošce, u njima mogu uživati i naši ljubimci. Fritule su također rađene od 100% prirodnih sastojaka, uz dodatak spiruline, koja je savršena superhrana, puna vitamina i aminokiselina za jačanje imuniteta. Fritule je najbolje spariti s čašicom svježeg i lepršavog vina za pse Posh Pooch, uz pomoć kojeg će tvoj ljubimac zaroniti u nezaboravno gastro-enološko iskustvo.

Maleni vilenjaci Djeda Božićnjaka zaslužni su za super kul blagdanske outfite. Vrijedno su radili na plišanim jaknicama, maramama i mašnicama, uz koje će svaki ljubimac zasjati na blagdanskom, obiteljskom ručku ili u šetnji po Adventu. Sve njuške će se sigurno okretati za njima.

I vaš pas može imati prekrasan poklon ispod bora

Otvaranje poklona pod borom na božićno jutro čaroban je događaj. Pogotovo kada tvoju njuškicu dočeka Edgard&Cooper božićni poklon paket, u kojemu se nalazi suha hrana, konzerva, pašteta, poslastice od sušenog mesa, energetska pločica i poklon mašnica. Sve je ovo zapakirano u limenu kutiju, koja se kasnije može koristiti za skladištenje hrane. Čak i najizbirljivije njuškice mogu pronaći svoje omiljene okuse, u paketima u kojima je dostupno više okusa pašteta. Svi proizvodi su rađeni od 100% svježeg mesa, bez ikakvih mesnih prerađevina i ostataka.

Ako želite malo rasteretiti Djeda Božićnjaka, po poklon za svoju njuškicu možeš prošetati do Capa pet bistroa, u Masarykovoj 19, u Zagrebu ili posjetiti njihov web shop.

Foto: Matia Malenica

Učitati još
Zatvori