Vikend započnite kavom i posjetom ovom super buvljaku

Vikend započnite kavom i posjetom
ovom super buvljaku

Posljednjih godina vikend posjete različitim sajmovima ili buvljacima mnogima su od nas vrlo drag način da provedemo vikend. Na zagrebačkom Britancu, primjerice, obožavamo Mali plac koji donosi veliku ponudu antikviteta za sve ljubitelje i kolekcionare takvih predmeta. Nedavno smo vam također pisali o kupovini na popularnom Hreliću i donijeli tips and tricks kako kući otići punih vrećica. Iako je nedjelja uobičajen dan za obilaženje takvih destinacija, ove subote znamo gdje idemo.

Subota na buvljaku

Ovu ćemo subotu provesti na još jednom sajmu, točnije – na buvljaku. Danas počinje buvljak u Medici, jedan od brojnih buvljaka u nizu koji je fantastična prilika da naiđete na izvrsne i interesantne komade ili se pak riješite nakupljenih stvari. Bez obzira želite li ove subote uhvatiti nešto za sebe ili konačno isprazniti svoje ormare, od 11 ujutro do 18 sati možete svratiti do Medike. Prijave za izlagače nisu potrebne pa je tako ključno doći što prije, ako želite prodavati stvari. Sudjelovanje je potpuno besplatno!

Na buvljaku možete čekivati second hand robu i modne dodatke, unikatne predmete, nešto namještaja ili rukotvorina, a sve to možete i sami ponuditi. Buvljak u Medici aktualan je već dugi niz godina, a ovo jedinstveno mjesto inače je poznato po brojnim radionicama, večerima poezije, izložbama i drugim kulturnim sadržajima, ali i potpuno out of the box eventima koje možete posjetiti!

Foto: Facebook, Pexels

Učitati još
Zatvori