Najljepše kulise za fotografiranje s obitelj i prijateljima ovog Božića

Najljepše kulise za fotografiranje s
obitelj i prijateljima ovog Božića

Stiže nam najljepše vrijeme u godini! Drvca, lampice i pokloni samo su neke od asocijacija koje nam prvo padaju napamet.

Možda su vam za oko zapele i čarobne fotke po društvenim mrežama za koje promislite da biste ih tako rado i vi htjeli. U isto vrijeme na polici ugledate onu prekrasnu čestitku za Božić koju vam je obitelj iz inozemstva poslala prošle godine. Jasno, ne običnu čestitku, nego onu posebnu s koje se njihova lica smiješe i u kojoj ne znate jesu li ljepši oni ili te kulise iza njih koje vam odmah sugeriraju da se radi o onoj za Božić i Novu Godinu.

Svakog Božića i mi poželimo jedan takav photo session koji bi nam ostao kao uspomena, no još do prije par godina taj scenarij bio je uglavnom rezerviran za stanovnike Londona, Beča ili Pariza. Budući da trendovi iz inozemstva kad-tad stignu i kod nas, ove sezone razveselilo nas je vidjeti zbilja velik broj hrvatskih verzija božićnih photo pointova. Neki od fotografa diljem Lijepe Naše bili su vrlo kreativni i organizirali preslatke božićne kutke u kojima se možete udobno smjestiti u društvu partnera, obitelji i prijatelja i zatim pozirati za ove super pozitivne i vesele fotografije.

Sada možemo i mi poslati unikatne čestitke obitelji van Hrvatske ili jednostavno začiniti svoj Instagram feed. U jedno smo sigurni: It’s beginning to look a lot like a Christmas!

Evo koje smo kreativce s predivnim božićnim foto pričama pronašli:

Duška Stepanov

Tony Junaković

Slađana Gržinčić

Sanja Mijac

Nino Stojić

Sanja Lydia x Floranita

Fotkalo

Facebook stranica: https://www.facebook.com/fotkalo

Za više informacija i rezervacije termina možete ih kontaktirati putem njihovih Instagram i Facebook profila.

Tekst: Dora Olujić

Foto: Instagram, Facebook

Učitati još
Zatvori