Bark & Run novi je domaći brend s preslatkim matching komadima za pse i vlasnike

Bark & Run novi je domaći brend s preslatkim matching komadima za pse i vlasnike

Bark.and.run

Ovaj novi domaći brend pokrenula je Ana, koja iza sebe uz još dvije prijateljice ima i brend dobar.tee.dan. Ideja za Bark & Run nastala je iz ljubavi prema njenom psu Kai-u. Uz aktivnog psa i puno zajedničkog vremena provedenog u prirodi, rodila se ideja o pokretanju brendaza njuške i njihove vlasnike – odnosno za njihove zajedničke avanture.

Od mame je naučila osnove šivanja, a učila je i uz razne videe te na tečaju šivanja. Zatim je uložila je u mašinu za šivanje/štikanje kako bi mogla imati i personalizirane proizvode i tu je sve krenulo.

Sama je krenula s pričom, a tko zna, možda joj se netko s vremenom i pridruži. Naravno, tu je i Kai koji pomaže – on je glavni kada treba pozirati za fotkanje s bandanama i isprobavati njihovu izdržljivost. Dok je osmislila cijeli koncept i dovela ga do gotovih proizvodatrebalo joj je otprilike 2 mjeseca intenzivnog planiranja i istraživanja.

Personalizirani proizvodi

U prodaji su trenutno bandane za pse na kojima može biti ime psa ili druga riječ po izboru, matching gumice za kosu i personalizirani sweatshirt za vlasnike s imenom psa. Za izradu bandana koriste se 100% pamučne tkanine. U ponudi je i ‘tetra’ pamučna tkanina koja je dosta laganija, mekša te upijajuća što ju čini odličnim materijalom baš za marame za pse. One s vezom su napravljene od malo čvršćeg pamuka, kao i one s printom.

Što se tiče pakiranja, maksimalno je ekološki prihvatljivo, a ‘sweatshirti’ su rađeni od 80% pamuka. U pakiranju se nalaze i keksići za pse koje Ana također sama radi (Kai je, naravno, glavni degustator) od kikiriki maslaca i chia sjemenki! Na Instagramu Bark.and.run navedene se i smjernice o odabiru veličine prilagođene vašem psu te o najboljem načinu održavanja pojedinih proizvoda.

Planovi za budućnost

‘Pseća’ zajednica na Instagramu osim što nas sve često nasmije, odlična je i jer svi potiču jedni druge, što je Ani bila velika motivacija za početak. Ideja za budućnost već sada ima mnogo, a saznali smo da bi webshop trebao zaživjeti kroz prvi mjesec! Uskoro će u ponudi biti i personalizirane majice, novi natpisi na bandanama, cekeri odnosno torbe za kupovinu i slično. Jedva čekamo otkriti što je sve još u planu, ali nekako nam se čini da će uvijek biti novih ideja!

Bark & Run proizvode moguće je naručiti preko Instagrama.

Foto: Instagram, Bark & Run

Učitati još
Zatvori