Adventski kalendar koji će oduševiti sve ljubitelje serije Prijatelji

Adventski kalendar koji će oduševiti sve
ljubitelje serije Prijatelji

Nakit s motivima iz omiljene serije

Ako vas vesele adventski kalendari, a uz to ste i veliki obožavatelj serije Prijatelji, onda će vas sigurno oduševiti vijest da postoji adventski kalendar koji je svojevrsni hommage ovoj kultnoj seriji.

Legendarna serija nedavno je proslavila 25. rođendan, a iako je posljednja epizoda emitirana prije punih 15 godina, još uvijek je jednako popularna. U ovom cool adventskom kalendaru pronaći ćete narukvicu, privjeske i bedževe s prepoznatljivim izjavama i motivima iz Prijatelja kao što su majmun Marcel ili logo kafića Central Perk.

Adventski kalendar serija Prijatelji

Narukvicu tako možete ukrasiti privjescima s imenima glavnih likova iz serije, a torbu privjeskom s legendarnom Joeyjevom izjavom How you doin. Nije zaboravljena ni Phoebeina teorija o ljubavi između jastoga pa tako postoji i privjesak s You are my lobster motivom. Za najbolje prijateljice odličan božićni poklon bit će bedž s natpisom You are Monica to my Rachel.

Kalendar na Amazonu košta 18 funta, a u njemu se nalazi jedna narukvica, 15 privjesaka za narukvicu, pet privjesaka za torbu i četiri bedža.

Adventski kalendar serija Prijatelji

Foto: Amazon

Učitati još
Zatvori