Adventski kalendar sa super popustima i prilikama koji će vam zbilja koristiti ovih blagdana

Adventski kalendar sa super popustima i prilikama koji će vam zbilja koristiti ovih blagdana

Lampice, miris kuhanog vina i cimeta na svakom koraku, zvukovi božićnih pjesama i vreva gradskih ulica zaštitni su znak prosinca. Najljepše vrijeme u godini je pred nama, a dane do Božića odbrojavamo otvaranjem kućica adventskih kalendara koji su iz godine u godinu sve raznolikiji. Malo se koja stvar može usporediti s uzbuđenjem koje donosi novi adventski poklončić svaki dan, a mini kozmetika, šminka, parfemi, modni dodaci ili nakit nikoga neće ostaviti ravnodušnima.

Najinovativniji adventski kalendar ovih blagdana

Addiko banka je za sve postojeće i nove korisnike pripremila posebno izdanje Addiko adventskog kalendara kako bi pomogla Djedu Božićnjaku i rasteretila ga dijela posla. Tako se u periodu do 24. prosinca u adventskom kalendaru jedne od najinovativnijih banaka u Hrvatskoj nude različite financijske poslastice, popusti i prilike, a svaki se petak u 20 sati otkrivaju detalji za sljedeći tjedan. Neke od akcija uključuju ugovaranje kreditne kartice bez naknade, povrat prve rate gotovinskog online kredita, 30 posto manju kamatu, podjelu na rate bez naknade i brojne druge pogodnosti.

Zahvaljujući Addiko adventskom kalendaru napokon ćete si moći priuštiti one čizme koje gledate već neko vrijeme, bundu koja će vas grijati tijekom hladnih večeri i upotpuniti svaki outfit, a možda i onu torbicu koja bi odlično pasala uz haljinu za novogodišnje slavlje. Kako je prosinac vrijeme darivanja, Addiko se pobrinuo da uz poklone sebi od sebe, možete razveseliti i svoje najmilije i pokloniti im ono što si već dugo žele.

Platinum paket bez naknade 12 mjeseci

Samo u srijedu, 15. prosinca, ako posjetite najbližu Addiko poslovnicu, uz otvaranje tekućeg ili žiro računa, imate pravo na korištenje Platinum paketa tekućeg računa punih 12 mjeseci bez naknade. Ovo najpotpunije rješenje za svakodnevne financijske aktivnosti pruža ono najbolje iz Addikove ponude. U Platinum paket uključen je neograničen broj plaćanja bez naknade, u poslovnici i putem kanala on-line bankarstva, neograničen broj besplatnih podizanja gotovine s Addiko bankomata i s bankomata drugih banaka, on line bankarstvo bez naknade te najveći nivo pokrića osiguranja. U paket su uključene i debitna i kreditna kartica. Ono što je bitno naglasiti je da se Addiko Mastercard® kreditna kartica može koristiti na tri različita načina: svakog mjeseca jednostavno odaberete hoćete li karticu koristiti kao revolving kreditnu karticu, charge karticu s odgodom plaćanja ili kao karticu na rate.

Platinum paket, kao najopsežniji paket u ponudi Addiko banke, nudi i najveći nivo pokrića osiguranja u suradnji s UNIQA osiguranjem koji pokriva široku paletu osiguranja: pomoć na cesti, pomoć u kući, osiguranje kartica i kupnje te putno zdravstveno osiguranje.

Poklon koji traje cijeli život

Osim za odrasle, Addiko je pripremio poklone i za one najmanje, a dar koji će im koristiti cijeli život svakako je znanje. Vodeći se time, Addiko banka je ove godine Institutu za financijsko obrazovanje Štedopis donirala 100.000 kuna kako bi podržala edukaciju nastavnika o osnovama financija i tako ova vrijedna znanja prenijela učenicima osnovnih škola.

Bez obzira na to kakve darove volite primati ili poklanjati, najbitnije je da su od srca. Za bezbrižan shopping pobrinuo se Addiko, a na vama je samo da odaberete najljepši papir za zamatanje i prepustite se čaroliji darivanja.

Foto: Pexels, Addiko

Učitati još
Zatvori