Dvije vjenčanice i filmska lokacija: Ljetno vjenčanje naše influencerice s newyorškom adresom
Dvije vjenčanice i filmska lokacija: Ljetno vjenčanje naše influencerice s newyorškom adresom

Dvije vjenčanice i filmska lokacija: Ljetno vjenčanje naše influencerice s newyorškom adresom

Jelena Weir omiljena nam je modna influencerica koju pratimo već jako dugo na Instagramu, a njene objave i fotografije uvode nas u savršen život u New Yorku. Jelena je hrvatskih korijena, a posljednjih devet godina živi u najuzbudljivijem gradu na svijetu. Davno nas je oduševila njena estetika, kao i iskrenost pa smo s njom jednom prilikom i razgovarali. Što nam je sve otkrila možete pročitati ovdje. U međuvremenu je postala i mama preslatkog dječačića, ali i supruga muškarca njezinog života.

Život u New Yorku

Njen život u New Yorku započeo je kroz modeling i tako je sve krenulo, iako, kako nam je rekla u intervjuu, nikada nije mislila da će živjeti tamo. Budući da je njezin suprug Joseph iz Kanade, a upoznali su se u Cape Townu, naposljetku su se odučili skrasiti u New Yorku.

Nakon što je morala pomaknuti svoje vjenčanje nekoliko puta zbog pandemije i svih popratnih restrikcija, odlučila se udati za ljubav svog života u malom krugu bliskih osoba u New Yorku u gradskoj vijećnici. Kao što nam je i najavila u razgovoru prošle godine, odlučili su pripremiti svadbu i na predivnoj Jadranskoj obali za koju je Jelena jako vezana, stoga su svoje sudbonosno ‘da’ prije nešto više od mjesec dana izrekli i u Dubrovniku.

White party na brodu

Slavlje je trajalo dva dana. Naime dan prije vjenčanja ovaj skladan par pripremio je White party na brodu, a to je bila samo uvertira u ono što je sve uzvanike čekalo na njihovom vjenčanju. Jelena je za ovu priliku odabrala slip-haljinu brenda BRONX AND BANCO koju je upotpunila cipelama i torbicom STUART WEITZMANA, a cijeli je look začinila svjetlucavim naušnicama Christiana Siriana. Odlučila se za raspuštenu i lagano valovitu frizuru te jednostavan makeup s istaknutim crvenim ružem. Suprug Joseph odjenuo je lanenu košulju i hlače brenda Todd Snyder, a odjevnu je kombinaciju zaokružio GUCCI trendi cipelama.

Bajkovito vjenčanje u Dubrovniku

Nakon partyja, uslijedilo je zbilja bajkovito vjenčanje. Jelena je blistala u satenskoj haljini Dane Harel koju je začinila Jimmy Choo cipelama te jednostavnim makeupom i kosom svezanom u punđu.

Njezin suprug i za ovu je priliku odjenuo Todd Snyder smoking koji je upotpunio leptir-mašnom. Maleni sinčić imao je priliku sudjelovati u ceremoniji ljubavi svojih roditelja, što je sigurno dodatna emotivna nota ovog, samog po sebi, romantičnog čina.

Svečano slavlje održalo se na Lazaretima, a za tu prigodu Jelena se odlučila za drugu haljinu koja je pomalo podsjećala na stil 20-ih. Budući da 20-e same po sebi asociraju na slavlje i ples, nije pogriješila s odabirom. Haljina s potpisom brenda BRONX AND BANCO zbilja se uklopila savršeno u cijelu atmosferu. Kako bi se mogla u potpunosti opustiti i uživati odlučila se za model haljine na jedno rame s prorezom na nozi.

Ispod fotografija nanizale su se brojne čestitke, a mladenci nisu mogli suspregnuti osmjeh. Lijepim željama priključujemo se i mi te mladom bračnom paru želimo puno lijepih zajedničkih godina.

Bajkovita lokacija doprinijela je cjelokupnoj atmosferi, stoga se slavlje nastavilo dugo u noć.

Učitati još
Zatvori