Mob wife wedding: Osim modnog i beauty svijeta, ovaj trend polako preuzima i vjenčanja
Mob wife wedding: Osim modnog i beauty svijeta, ovaj trend polako preuzima i vjenčanja

Mob wife wedding: Osim modnog i beauty svijeta, ovaj trend polako preuzima i vjenčanja

Vjenčanje MLB zvijezde Nicholasa “Nickyja” Lopeza i njegove dugogodišnje djevojke Sydney Lamberty privuklo je veliku pažnju američkih medija. 28-godišnjakinja sportaš i njegova djevojka vjenčali su se na otvorenom u Chateau Dumontu, privatnom imanju od pet hektara u Rancho Mirageu u Kaliforniji, a ceremoniji je prisustvovalo samo 26 gostiju. No, proslava vjenčanja je bila posve drugačija.

Mob wife wedding

Proslava vjenčanja ovog para privukla je više pažnje od pravog vjenčanja. Održana je nekoliko dana kasnije u Chicagu, a tema je bila – mob wife wedding. Mob wife trend dominira na TikToku u beauty i modnom svijetu. Ako ga prenesemo u sferu vjenčanja, rezultat je vrlo estetičan i ne sumnjamo da bi vrlo brzo mogao postati hit u bridal svijetu. Veoma elegantan interijer s crnim detaljima, kristalne visilice, minimalno svjetlosti, puno svijeća, ledene skulpture,… Što se tiče mladenke – bunda, šljokice, perje, korzeti, blow out frizura i naglašeni makeup su apsolutni must have ako želite u potpunosti prigrliti ovu tematiku za svoje vjenčanje.

Što je mob wife estetika?

Najosnovnija verzija uključuje nabacivanje krznenog kaputa – pravog ili umjetnog – na potpuno crnu odjeću. Ali prema njegovim zagovornicima, izgled je ništa bez stava koji ide uz njega. Pažljivi proučavatelji opusa pravih mafijaških žena dodaju crvene nokte i ruž za usne, frizuru s velikim volumenom i predimenzionirane, tamne sunčane naočale.

 

Foto: Instagram (@sydlambb)

Učitati još
Zatvori