Sve što vam treba za ljupke proljetne zabave

miss etoile

S toplijim danima započela je još jedna sezona proljetnih zabava na otvorenom, a volite li svojim gostima, obitelji i prijateljima priređivati tematske partyje o kojima će se još dugo pričati, znate i koliko je važna priprema za iste. Detalji poput čaša, tanjura, svijećica za tortu, ukrasnih girlandi i pompona uvelike doprinose krajnjem dojmu vaše zabave, a tu je još mnoštvo sitnica koje mogu pridonijeti njenom vizualnom identitetu.

Sve ćete ih na jednome mjestu uglavnom pronaći ako kupujete putem interneta, gdje je ponuda uvjerljivo najbogatija i najraznovrsnija. Naša sugestija je šarmantni danski brend Miss Étoile, koji je svoju kreativnu energiju uložio u dizajn kućnih asesoara i iz sezone u sezonu tržištu predstavlja ljupke kolekcije u kojima se nalazi sve što bi vam moglo trebati za vaš party iz snova.

miss etoile3

Uz Miss Étoile posuđe mogli biste, primjerice, osmisliti čajanku o kojoj će vaše prijateljice još dugo pričati, s porculanskim čajnicima, šalicama i tanjurićima u pastelnim bojama, etažerima za torte i cupcakes, pahuljastim pomponima i drugim nježnim detaljima. Za dječje rođendane tu su šarene posudice za sladoled u obliku korneta, staklenke koje možete napuniti bombonima pa i na taj način animirati najmlađe uzvanike, a doživljaj za sebe bit će im i papirnate Miss Étoile vrećice s točkicama, prugicama i motivima srca, iz kojih će jesti kokice ili neke druge grickalice.

Više o kolekcijama ovog danskog brenda doznajte na službenoj stranici, gdje možete saznati i koji europski online shopovi u ponudi imaju Miss Étoile proizvode. U nastavku donosimo dašak inspiracije za proljetne zabave!

miss etoile2

miss etoile9

miss etoile11

miss etoile13

miss etoile10

miss etoile12

miss etoile5

miss etoile6

miss etoile7

miss etoile4

Foto: Miss Étoile

0