Minimalistički namještaj odvažnog izgleda

rozo 1

Svako toliko naiđemo na one neke bezvremenske komade dizajna koje poželimo imati u svome prostoru, domu. Često se radi o klasicima produkt dizajna, namještaju kao što su Eames ili Barcelona stolci ili npr The Crimean Pinecone lampa.

rozo 4

No, postoje komadi koji nisu klasični, odudaraju svojim izgledom, možda čak i od trenutačnih trendova u dizajnu i uređenju interjera, no toliko su odvažni, da jednostavno ‘padnete’ na njih. To se nama, naime i dogodilo kada smo vidjeli zadnja rješenja koja nudi brend Moderncre8ve. Njihovi ružičasti stolovi i luster su nas osvojili!

rozo 2

Radi se o naizgled jednostavnom, minimalističkom dizajnu, no koji se igra s linijama, geometrijskim oblicima te onim najupečatljivijim kod njih – bojom. Radi se o nekoliko komada jarke ružičaste boje kojom predmeti ‘podižu’ svaki prostor – stolić za kavu koji može imati metalnu ružičastu plohu ili onu izvedenu u punom drvu, stol-konzola te luster. Ovi predmeti, no i ostatak njihove ponude, nastaje ručnom izradom, s velikom pažnjom u izradi te uvijek s nekim ‘pomaknutim’ naglaskom na dizajnu predmeta.

rozo 5

Ostatak ponude možete vidjeti na njihovoj stranici i on line shopu Moderncre8ve, a dostupni su i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

rozo 3

Foto: Moderncre8ve

0