Minijaturni namještaj za mačke koji izgleda poput pravog

Generalno će svaka umanjenica predmeta koji su nam bliski u uobičajenoj prirodnoj veličini izazvati oduševljenje, a pogotovo kada se radi o funkcionalnim komadima koji dobivaju novu namjenu, onda stvar postaje još bolja. Minijaturni namještaj za kućne ljubimce koji izgleda poput ljudskog jedna je od struja u čijem stilu zaista svojoj mački ili psu možete nabaviti krevet poput vašeg.

Jako fora namještaj za mačke

Japansko udruženje obrtnika osmislilo je kampanju za oživljavanje tradicionalnog drvodjelstva te kreiralo liniju namještaja koja oponaša sofe i naslonjače kakvi bi se mogli naći i u vašoj dnevnoj sobi. Tako su demonstrirali svoje umijeće, ali istovremeno kreirali pravi viralni hit koji je mnoge inspirirao da osmisli nešto slično. Ako imate mačku, onda bi vas sigurno zabavljao dvosjed ili čak minijaturni bračni krevet koji bi mogli smjestiti negdje u kutu svojeg doma.

Originalna linija bila je toliko popularna da je kreirano još nekoliko modela koji su i u prodaji, a izgledaju toliko dobro da bi ih rado posjedovali i u prirodnoj veličini.

Foto: Okawa Kagu

0