Journal Pets: Ovaj posebni albino mops s ružičastim krznom je prava Instagram zvijezda

Ovaj rijetki ružičasti mops, za koje se vjeruje da ih ima manje od 100 u cijelom svijetu, uživa u svojoj slavi na društvenim mrežama zahvaljujući svom jedinstvenom izgledu. Ime mu je Milkshake, a živi sa svojom vlasnicom u Londonu. Oduševio je internet svojim zadivljujućim, dječje plavim očima, ružičastom njuškom, ušima i šapicama te prozirnim krznom koje mu daje sjajnu, ružičastu nijansu.

Koje su posljedice albinizma?

Budući da mopsevi mogu imati problema s naborima kože na licu, svako jutro mu njegova vlasnica pere lice, a zatim stavlja poseban puder za njegu. Tvrdi da Milkshake ima bolji beauty režim od nje same. Milkshakeovo ružičasto krzno i ​​koža uzrokovani su nedostatkom pigmentacije koja je nasljedna. Albinizam je genetski poremećaj koji se često pojavljuje zajedno s drugim zdravstvenim problemima poput osjetljivosti na sunčevu svjetlost i sljepoće. No, Milkshake srećom nije naslijedio niti jednu od tih drugih komplikacija, naslijedio je samo albino boju.

Milkshake je petfluencer i buduća filmska zvijezda

Milkshakeu je tek 17 mjeseci, a već ima više od 60 tisuća followera na Instagramu. Bio je jedino ružičasto štene u svom leglu i odmah je zapeo za oko svojoj 33-godišnjoj vlasnici koja je znala da ga jednostavno mora imati. Otkako je Milkshakea dovela kući, kad je imao samo deset tjedana, ona je radila na tome da svom prelijepom mopsu osigura najljepši mogući život.

Razmazila ga je tjednim posjetima wellnessu za pse, redovitim izlascima i slatkim odjevnim kombinacijama za fotografiranje. Dijeljenjem fotografija njegovog luksuznog načina života na Instagramu, Milkshake je postao petfluencer s followerima koji ga prepoznaju kuda god otišao. On također sudjeluje u izložbama pasa i često se druži s modnim influencerima na raznim događanjima. On ima i svog babysittera te trenera koji ga trenira kako bi u budućnosti mogao ‘glumiti’ u reklamama i filmovima. Kad nije uronjen u sav taj sjaj, glamur i slavu, Milkshake je samo voljen i mažen četveronožac koji svakodnevno uveseljava ljude oko sebe.

View this post on Instagram

Roses are red, so are bricks. I love you like i love Netflix 😏😬❤💋😘 . HAPPY VALENTINE'S DAY . Follow #milkshakethepug 🐷🍼 if you don't wanna miss a 💕 pink pug thing . #pugsofinstagram #puglover #instapug #pugs #pugpuppies #puppylove #pugpuppy #woof #designerpuppy #designerpug #modellife #pugsandkisses #puppymodel #dogmodellondon #9gag #puglove #instadog #instapuppy #instadog #pugnation #pugloversofinsta @pugloversclub @pug_addictsss @pugdailystyle @pug.cutie @pugfashions @pugcuteinsta @theellenshow

A post shared by 👑💕 Milkshake the Pink Pug 💕👑 (@milkshakethepug) on

View this post on Instagram

Told Monday I just don't give a fox 🦊 . Foxy snood from @zoosnoods . #Milkshakethepug if you don't wanna miss a 💕 pink pug thing . #curlytailcrew #puglife #thuglife #throwbackthursday #pinkpug #pink #thetomcoteshow #ellenratemydog #hypebeast #foxy #mondaymotivation #mondayblues #dogsinclothes #fashionfiend #fashionista #fashioninfluencer #dogsinclothes #pugbasement #squishyface #puglet #puglove #pugs #puglovers #grumble

A post shared by 👑💕 Milkshake the Pink Pug 💕👑 (@milkshakethepug) on

Foto: Instagram

0