Cool rokovnici Australca hrvatskih korijena

Cool rokovnici Australca hrvatskih korijena

Rokovnici Mi Goals za 2017.

Prošle godine slučajno smo naišli na odlične duhovite rokovnike s kojima bi rado započeli novu godinu, članak smo objavili, a nekoliko dana kasnije u inbox nam je stigao mail jednog od osnivača brenda za kojeg se ispostavilo da je hrvatskih korijena. Pao je dogovor da se čujemo uoći početka 2017. kada će lansirati neke nove ideje, što se i dogodilo. Inspirativni natpisi, minimalistički i stylish dizajn ono su što krasi i najnoviju kolekciju dnevnika, planera i rokovnika idealnih za započinjanje nove, organiziranije godine.

Rokovnici Mi Goals za 2017.

@kisses.vera

Natpise na koricama poput ‘Goal Digger’ i ‘Get S**t Done’ dopunio je, između ostalog, ‘Better Than Yesterday’ iz suradnje s talentiranom Jasmine Dowling, a dečki koje stoje iza MiGOALS, Adam Jelic i Alec Kach, nastavili su širiti svoju online zajednicu zadržavajući specifičan kulerski štih po kojem su poznate i brojne, trenutno vrlo popularne, australske blogerice.

Rokovnici Mi Goals za 2017.

@beccabeczten

Iako hrvatski korijeni nemaju prevelike veze s uspjehom brenda, Adam nam je otkrio da je pokretanje MiGOALS uvelike inspirirano pokušajem bijega od predefiniranih ciljeva koji su mu nametnuti unutar obitelji i hrvatske zajednice u Melbourneu u kojoj je odrastao. “Nije to bilo nimalo loše, no ja sam htio pobjeći od unaprijed isplaniranog života u kojem završavam fakultet i pronalazim stabilan uredski posao, kreirati nešto svoje i dokazati da je moguće ostvariti svoj cilj ako se na njega usredotočiš.”

Rokovnici Mi Goals za 2017.

@migoals

Cilj kojeg su postavili u kreiranju brenda nadilazi lansiranje cool proizvoda i to je poruka koju šalju kroz svoje društvene mreže, posebice Instagram. “Želimo nadahnuti aktivnu zajednicu da slijede svoje snove i ostvare fantastične stvari u životu. U konačnici ne želimo da samo koriste naše rokovnike već stvoriti pozitivnu atmosferu u kojoj se pronalaze istomišljenici, pa makar samo online, koji će jedni drugima pomoći u ostvarivanju ideja”, govori Adam.

Rokovnici Mi Goals za 2017.

@migoals

A kako teče proces kreiranja jednog njihovog proizvoda? “Prvo ga testiramo sami na sebi, bi li uz njega postali produktivniji i bi li nas inspirirao na dovršavanje zadataka, a ako je odgovor da onda počinjemo s dizajniranjem. Na umu imamo četiri različita lika koji se kriju iza pojmova The Entrepreneur, Be Better, Traveller i Goal Digger. Njima prilagođavamo sve, od boja do citata. Boje biramo ovisno o trenutno popularnim nijansama, dok su vrckasti citati usmjereni na mlađu populaciju s ciljem da se potencijalni kupci na prvu za njih zakače i da ih inspiriraju.”

Rokovnici Mi Goals za 2017.

@loreebloom

Mi smo se zakačili. A MiGOALS, koji je trenutno u uzlaznoj putanji, uskoro ostvaruje nove zanimljive suradnje koje će zasigurno odmah imati svoje poklonike – što sve trenutačno nude pogledajte na službenoj stranici MiGOALS.com.

@migoals

@migoals

@migoals

@migoals

@migoals

@migoals

Rokovnici Mi Goals za 2017.

@yolomagazine

Foto: MiGOALS

Učitati još
Zatvori