Australke čiji stil nas svakodnevno inspirira

kaity_modern3

Da se moda u posljednjih nekoliko godina događa i izvan četiri dominantne prijestolnice – New Yorka, Londona, Milana i Pariza, možda su najbolji dokaz australske modne i lifestyle blogerice. Ove uspješne i utjecajne djevojke svojim radom, stilom i pojavom konkuriraju i mnogo popularnijim kolegicama sa zapada, o njima se snima vrlo gledani reality show na E! televiziji, vodeće su ambasadorice australskog modnog dizajna, a nas na dnevnoj bazi inspiriraju svojim pristupom minimalističkom načinu odijevanja. Tko su Australke koje su nas osvojile, provjerite u nastavku.

Sara Donaldson (@harperandharley)

harper and harley10

harper and harley4

harper and harley7

Sara Donaldson (@harperandharley)

Sara Donaldson, prvo je lice emisije ‘Fashion Bloggers’ koju pratimo na E! kanalu i blogerica koja stoji iza modnog i beauty bloga Harper & Harley. Ljupka brineta svojim sadržajem redovito inspirira svoje čitateljice te ih savjetuje kako kreirati savršenu garderobu od nekoliko ključnih komada u ormaru, baš kao što je to i njezina. Opuštena i chic filozofija u znaku crne, bijele i sive najbolje opisuje njen osobni stil, a blog koji vodi već sedam godina donosi nam i tajne dobrog make upa i vitke linije.

 

Amanda Shandforth (@oraclefoxblog)

oracle fox11

oracle fox2

oracle fox

Amanda Shandforth (@oraclefoxblog)

Oracle Fox, ime je bloga koji je Amandu Shandforth lansirao u jednu od najprominentnijih i najutjecajnijih australskih blogerica. Na ovoj platformi Amanda prezentira osobni stil, ali i dijeli detalje iz svoje profesionalne karijere fotografkinje, stilistice i vlasnice kreativne agencije, koja je kroz godine bloganja ostvarila suradnje s čitavim nizom vodećih kreativaca iz industrije. Blogerica koju na društvenim mrežama globalno prati milijun followera, također je ljubiteljica ne-boja, a unutar strogo zadane palete svejedno uspijeva igrati se krojevima, proporcijama i elegantnim detaljima.

Kaitlyn Ham (@kaity_modern)

kaity_modern9

kaity_modern8

kaity_modern10

Kaitlyn Ham (@kaity_modern)

Kaitlyn Ham, koju dobro upućeni znaju s bloga Modern Legacy, za sebe će reći da je pravnica, modna novinarka, blogerica i, što je najvažnije, majstorica minimalističkih stylinga. Njene odjevne kombinacije su klasične i ženstvene s dozom edgy duha, a svaka od njih sadrži barem jedan komad koji je drugačiji i zbog kojih će se ljudi zagledati u njene stylinge barem dvaput, stoga ne čudi da je Carmen stalno na radaru streetstyle fotografa.

Carmen Hamilton (@chroniclesofher_)

chronicles of her2

chronicles of her

chronicles of her4

Carmen Hamilton (@chroniclesofher_)

Australski brendovi Ellery, Zimmerman i Dion Lee, u velikoj mjeri čine garderobu Carmen Hamilton, djevojke iz Sydneya koja stoji iza web adrese The Chronicles of Her. Carmen je posebno prepoznatljiva po svojoj razbarušenoj bob frizuri, koja je simpatičan, dječački detalj njenim jednostavnim lookovima u neutralnoj paleti. Iako preferira minimalizam i funkcionalnost, kombinacije joj nisu nimalo dosadnje, zahvaljujući neobičnim intervencijama u dizajnu.

Jiawa Liu (@beigerenegade)

beige renegade8

beige renegade6

beige renegade

Jiawa Liu (@beigerenegade)

Beige Renegade je style i lifestyle blog za minimaliste u svima nama. Njegova autorica, Jiawa Liu iz Pertha, još je jedna ljubiteljica života u suzdržanom koloru, a osim njene garderobe, suptilne i nenametljive boje također krase njen životni prostor. Pristup modi također joj je vrlo jednostavan i pročišćen, a najbolja investicija za Jiawu Liu definitivno je ona u bazične komade, vječni traper, ali i ‘it’ komade sezone koji transformiraju čak i najklasičniji look. Jiawa koketira s androginim i tomboy stilom te iz dana u dan drži modne lekcije o tome kako biti funkcionalna, a chic.

Foto: Instagram

Komentari