Još jedna destinacija koja je osvojila Instagram

Još jedna destinacija koja je
osvojila Instagram

Vizualno najatraktivnija društvena mreža Instagram svakodnevno nas vodi kroz najpoželjnije komade iz ormara it djevojaka, najslasnije delicije servirane na pomno osmišljenim tanjurima, prostore uređene do posljednjeg detalja i najpopularnije destinacije diljem svijeta. Sve više ljudi svoje je Instagram profile pretvorilo u albume koji čuvaju najbolje momente i najimpresivnije poglede. Ljeto je Instagram preplavio fotografijama s godišnjih odmora i odvelo nas na uzbudljivo putovanje kroz cijeli svijet gdje god se nalazili. Uz one koji su najbolje od svojeg godišnjeg odmora zabilježili mobilnom kamerom i potpuno amaterski, travel blogeri su putovanja kroz svoje blogove i društvene mreže odveli korak dalje. Uz kvalitetne fotografije koje prenose impresivne dijelove s egzotičnih destinacija, travel profili upoznaju nas s uvijek novim i uzbudljivim mjestima.

MEKSIKO SKRIVA OMILJENU BLOGERSKU OAZU

Nakon Maroka i bazena koji je postao omiljenim motivom brojnih blogera, vedrih i šarenih kubanskih ulica te rascvjetalih japanskih trešnji, Instagram putnici odveli su nas na još jednu destinaciju koja oduševljava svakom novom fotografijom. Nova omiljena oaza nalazi se u Meksiku i iako njezino ime na hrvatskom označava ludu zabavu, Tulum je destinacija za potpunu relaksaciju. Na obali kristalno čistoga mora i plažama koje stvara fini, gotovo bijeli pijesak, nižu se palme iza kojih se krije jedno od omiljeni bar za popodnevni koktel. Ipak, nisu kokteli ono što ovaj bar čini posebnim već ljuljačke koje su zamijenile brojne stolice i ponudile sasvim novo i razigrano iskustvo te osvojile Instagram svojim fotogeničnim izgledom.

Osim bara u kojem se sa svake ljuljačke pruža pogled na idiličnu plažu okupanu suncem, Tulum u Meksiku skriva još nekoliko impresivnih prirodnih ljepota, ali i hotela čija ponuda sadržaja također prelazi granice uobičajenog. Ako još uvijek niste isplanirali putovanje, Meksiko i vizualno impresivan Tulum zasigurno su vrijedni posjete.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori