Evo gdje možete zgrabiti nove neodoljive Marinski Heartmades šalice

Evo gdje možete zgrabiti nove neodoljive
Marinski Heartmades šalice

dav

 Marinski Heartmades & Sitolab u Botaničaru

Hrvatska dizajnerica Marina Marinski dolazi u Zagreb s novim, divnim Marinski Heartmades proizvodima u Zagreb ovog vikenda. No, ovog puta u društvu brenda Sitolab i u šarmantnom prostoru zagrebačkog Botaničara, 9. prosinca od 11 do 18 sati.  Iza brenda Sitolab stoji umjetnica Tifani Rubi koja tehnikom sitotiska i ilustracijom stvara neodoljive modne predmete. Stvarajući i izražavajući se kroz različite medije, Marinu i Tifani Rubi povezuje ljubav prema prirodi, ilustraciji i uzorcima.

Marinski Heartmades je brand kojeg karakteriziraju neodoljivi i razigrane predmeti od keramike inspirirani lijepim uspomenama iz djetinjstva te prirodom. Pastelne boje,porculanska finoća izrade, prepoznatljiv lik djevojčice i jedinstven dizajn glavne su karakteristike brenda. Glinu doživljava kao čvrstu i postojanu, istodobno toplu i izvornu u svojoj primitivnosti. Koristi ju u službi fine podloge koja joj daje mogućnost naglašavanja forme svakog predmeta te mogućnost oživljavanja ilustracijom tih istih predmeta. U Botaničar donosi nove šalice, nešto drugačije od prijašnjih, no jednako neodoljive. 

dav

dav

dav

Sitolab studio za ilustraciju i sitotisak, bavi se izradom limitiranih otisaka na tekstil i odjevne predmete. Potpisuje ručnu izvedbu cijelog procesa – od dizajna modela i kroja, osmišljavanja i tiskanja uzoraka na tkaninu i apliciranja vlastitih ilustracija na nekoliko bazičnih odjevnih komada i modnih dodataka. Da biste saznali što su pripremili i ugrabili unikatne poklone domaće izrade na vrijeme, posjetite Botaničar ove subote od 11 do 18 sati.

Sitolab ruksak

Sitolab Mantil& Ruksak

Sitolab - novi motiv

Učitati još
Zatvori