Kreativna subota: Maštovite posudice Marine Marinski

Da dizajnerica Marina Marinski stvara prekrasne predmete, već svi znamo, no bez obzira na njezin talent i divan izražaj, nekako nas svaki put uspije iznenaditi s novim, maštovitim predmetima koje jedva čekamo imati u svome domu. Bilo za ukras ili korištenje!

vaze2

vaza1

Ovoga puta nas je iznenadila multifunkcionalnim posudicama izrađenim tradicionalnom tehnikom na lončarskom kolu. Posudice dolaze u nekoliko sočnih ljetnih boja poput boje lavande, mente, koraljno crvene, tirkizne i duboke morsko plave.

vaza7

vaza2

Posudice možete primjeniti na više načina: osim što se mogu koristiti kao posude za držanje kaktusa i sukulenata, imaju široku primjenu u kućanstvu.

vaze6

vaza3

Mogu se koristiti za serviranje sladoleda, hladnih napitaka, ali i pripremu deserata za čiju je pripremu potreba pećnica. Također podržavaju sve što moderna vremena traže, a to je upotreba u perilicama i mikrovalnim pećnicama.

vaze7

vaza4

Njezine posudice možete naći na marinamarinski.com gdje se možete uputiti pregledavati i dijeliti cijeli široki spektar proizvoda i putem društvenih mreža.

vazazlica6

vazazlica2

0