Vjenčanje iz snova u Javorovoj dolini

Maple Valley imanje je smješteno u srcu šuma Gorskog Kotara, skriveno od znatiželjnih pogleda. Oaza je to mira i tišine koja se prostire na 10 hektara prekrasnih livada, šume s tri jezera i nekolicine potočića koji izviru na samom imanju, a sve to čini idealnu scenografiju za važne događaje u životu, od rođendana, vjenčanja do svega onoga što posebno želite proslaviti. Zelena prostranstva omogućavaju prekrasne proslave na otvorenom u proljetnim i ljetnim mjesecima, a ni rana jesen ne bi trebala biti isključena.

javorovadolina19

javorovadolina14

Na samom imanju nalaze se tri kuće koje se svojim rustikalnim uređenjem savršeno uklapaju u zeleni okoliš koji ih okružuje. Tu su i bazen, teniski teren, teren za mali nogomet teren te skijaška staza, a sve to na raspolaganju našim dragim gostima. Sa svojim gostima možete uživati u svemu navedenom te provesti nezaboravnih nekoliko dana u prirodi i dobrom raspoloženju.

javorovadolina9

javorovadolina6

javorovadolina1

U slučaju proslava, bilo svadbe ili rođendana, ovo je mjesto stvoreno za uživanje uz upečatljivu scenografiju. Pogled s drvene terase pruža se na šumsko prostranstvo, isto kao i iz natkrivenog bazena, a sve okružuje smirujuća tišina.

javorovadolina3

javorovadolina7

javorovadolina11

Tim Javorove doline je u suradnji s profesionalcima koji će osigurati da proslava prođe u najboljem mogućem redu i da imate sve što vam može zatrebati, od ukrasa, ukusnih zalogaja, cvjetnih instalacija. U suradnji s njima su i stvorili jednu romantičnu priču kako bi potencijalnim gostima prikazali mali dio mogućnosti koje Maple Vally nudi, a mi vam je uz fotografije samog imanja i prenosimo. Fotografkinja Maja Jokić i stilistica Lucija Juroš modele su zamislile u vjenčanju boho stila, idealnog za ovakvo okruženje, a uz sve dekoracije itekako možemo zamisliti ovakav scenarij.

javorovadolina13

javorovadolina12

javorovadolina15

Do ove idile smještene u selu Hlevci u Gorskom Kotaru vam treba svega 30 minuta od mora i Rijeke, a od Zagreba sat vremena. Ako je Javorova dolina mjesto iz vaše mašte, posjetite stranicu službenu stranicu imanja Maple Valley ili Facebook stranicu te se dodatno informirajte o lokaciji.

javorovadolina8

javorovadolina28

javorovadolina26

javorovadolina17

javorovadolina25

javorovadolina23

javorovadolina21

javorovadolina20

javorovadolina18

javorovadolina27

javorovadolina22

0