Journal adventski kalendar: Mall of Split poklon bon
Journal adventski kalendar: Mall of Split poklon bon

Journal adventski kalendar: Mall
of Split poklon bon

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Mall of Split

Trgovački centar Mall of Split smješten je u Splitu, jednom od vodećih turističkih središta i drugom po veličini gradu u Hrvatskoj. Mall of Split svojim zanimljivim konceptom i vrhunskom arhitekturom prenosi duh 17 stoljeća duge povijesti Dioklecijanove palače, kako pomno biranim materijalima od kojih je sagrađen tako i svojim razigranim unutarnjim dizajnom. Mall of Split prestižna je shopping destinacija s oko 200 trgovačkih brendova te niz svjetskih modnih marki koje se po prvi put pojavljuju u Splitu. Ova omiljena shopping destinacija nagrađuje vas s poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna!

Journal x Mall of Split adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s poklon bonom u vrijednosti od 1000 kuna za Mall of Split, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @mallofsplit Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 28. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica giveawaya je @ana.ivanisevic – čestitke! 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori