Ovaj slovenski concept store ima preslatke didaktičke igračke
Ovaj slovenski concept store ima preslatke didaktičke igračke

Ovaj slovenski concept store ima
preslatke didaktičke igračke

Malih nog naokrog slovensko je mađarski obiteljski concept store koji se bavi proizvodnjom igračaka. Kako su igračke dio djetinjstva svakog mališana važno je da su one edukativne, izrađene s ljubavlju i od kvalitetnih materijala, uz naravno najvažniji uvjet – zabavne. Ovaj concept store radi upravo na tome, da stvara neke nove priče koje će uljepšati svako djetinjstvo. Posebno ih vole mame iz regije, a dostavljaju u cijelu Europu. Osim fizičkog concept storea možete posjetiti i onaj virtualni koji se nalazi na tako se igramo Instagram profilu. 

Malih nog naokrog

Didaktičke igračke imaju veliku prednost u ranom razvoju djece i zato su često prvi izbor mnogih roditelja. Potiču njihovu maštu i kreativnost, razvijaju osjećaj snalažljivosti, koordinacije, motorike, inteligentnog razmišljanja i još koješta. Djeca takve igračke obožavaju, a vole ih naravno i roditelji jer mogu pratiti razvoj njihovih mališana još od rane dobi. Igračke koje dolaze iz ovog concept storea posebno su zanimljive zbog svojih kreativnih rješenja, šarenih boja i oblika koji svakom mališanu mogu uljepšati dan. 

Tako se igramo showroom

Na internetskom showroomu ovog brenda tako ćete pronaći doista razne igračke koje će odgovarati svakoj dobi djeteta. Naravno odaberite one za koje smatraju da bi im najviše odgovarale. Naručiti ih možete preko Instagrama, a dostavit će vam ih na kućni prag. 

Učitati još
Zatvori