Beogradski restoran s magičnom vrtnom terasom

Beogradski restoran s
magičnom vrtnom terasom

fabrika 13

Mala Fabrika Ukusa obiteljski je restoran na čarobnom Neimaru, jednom od najljepših dijelova Beograda. Mala Fabrika Ukusa osim odlične gastronomske ponude donosi magičnu atmosferu njihove terase i vrta, a ako zahladi ili počne pada kiša tijekom ovih toplijih mjeseci, unutrašnjost restorana je podjednako šarmantno i s dušom uređen tako da ćete u svom bogatom obroku jednako uživati i unutra.

fabrika 1

fabrika 2

fabrika 3

fabrika 4

Restoran je nastao iz inspiracije nakon jednog divnog putovanja te je otvoren 2009. godine.  Zamišljen je kao toplo, udobno i prijateljsko sklonište od užurbanog gradskog ritma, mjesto za predah i ukusan zalogaj koga ste baš željni jer njihov koncept je srpska tradicija oplemenjena suvremenim dodirom.

fabrika 5

Na meniju su jela spravljena od lokalnih namirnica na moderan način pripreme, stari srpski recepti i sjajne kreacije njihovih kuhara, a sve su začinili maštom i ljubavlju prema ovom divnom poslu u kojemu domaćini stvarno uživaju.

fabrika 12

Jelovnik je podijeljen je na dvije razine: tradiciju i maštu. Mašta je u stalnoj potrazi za novim i neobičnim jer je njihov tim neumoran i gladan inovacija, a Tradiciju znaju i kako sami navode, žele sačuvati. Ako vas put nanese u Beograd svakako posjetite Malu Fabriku Ukusa.

fabrika 6

fabrika 7

fabrika 8

fabrika 9

fabrika 10

fabrika 11

Učitati još
Zatvori