Biljkoborci imaju novi prostor, ali i fantastičnu akciju za Majčin dan!

Biljkoborci imaju novi prostor, ali i
fantastičnu akciju za Majčin dan!

Nakon preseljenja i hvalevrijedne akcije TUTTI INSIJEME (koja traje do kraja ovog tjedna), Biljkoborci već imaju novog asa u rukavu. Majčin dan kojeg obilježavamo u nedjelju, sada može biti još posebniji, uz novu fantastičnu akciju. Buket s porukom posebno je izdanje cvjetnih Zagonetnih biljaka.

Riječ je o limited izdanju Zagonetnog cvijeća uz jednu od četiri prigodne poruke koje će uljepšati dan svakoj mami. Na njihovoj stranici možete odabrati poruku koja će pratiti Zagonetni cvijet i mami pokazati koliko vam znači. A Majčin dan je svakako idealna prilika za to. Što se tiče samih Zagonetnih biljaka, Biljkoborci kažu kako su upravo čašice iz kojih ne znamo što će niknuti idealna prilika za vježbanje vrtlarskog oka, a rezultat je uvijek fantastičan. A Majčin dan je svakako idealna prilika

Novi prostor kao idealno mjesto za druženje

Inače, Biljkoborci su nedavno preselili u novi, još ljepši prostor koji su već prošlog vikenda došli posjetiti brojni zaljubljenici u biljke. Kako i priliči, sve je u zelenim tonovima i zamišljeno kao ugodno mjesto za druženje i razmjenjivanje iskustva kada je uzgoj u pitanju. A možete biti sigurni kako doma nećete otići s tek jednom novom biljkom.

Trio jestivog cvijeća za razne kulinarske pothvate

Među novitetima tu je i Trio jestivog cvijeća. Kadifica, Dragoljub i Cinija biljke su koje su ušle u ovo posebno društvo. Jestivo cvijeće tu je zato da u proljetne dane pronađe svoj put do nekih kulinarskih kombinacija i naših tanjura (ili čaša). Oni su šareni i mirisni dodaci salatama, sokovima i koktelima koji će u svakome probuditi malo kulinarske inspiracije. Sve su tri biljke jednostavne za uzgoj, kao i atraktivnog izgleda.

Inače, sve biljke koje možete pronaći u ponudi Biljkoboraca dolaze u obliku osnovnog vrtlarskog DIY seta, u održivoj čašici s uputstvima.

Foto: Biljkoborci

Učitati još
Zatvori