Raj za ljubitelje sladoleda

Raj za ljubitelje sladoleda

magnum-3

Jeste li čuli za Magnum Pleasure Stores? Mjesto gdje se mogu ostvariti svi vaši snovi ako ste veliki ljubitelj sladoleda. I ima ih po cijelom svijetu.

Brend stalno vrlo aktivno radi na svojoj vidljivosti te uz kampanju koju su upravo startali s Moschinom, svake godine otvara pop up trgovine gdje možete kreirati svoju viziju sladoleda. Ovog tjedna najveća trgovina opet će se otvoriti na prošlogodišnjoj lokaciji, londonskom Covent Gardenu i obožavatelji su već u niskom startu.

magnum-2

Magnum sladoled iz snova

U fokusu će biti duplo umakanje, poznati double dipping od kojeg mnogi inače zaziru, ali ne kad se radi o sladoledu. Release the Beast: Dare to Go Double program ohrabruje baš što više puta umočen sladoled u Magnumov bar za umakanje. Na čokoladne i karamelaste preljeve slažu se drugi umaci i dodaci sve dok ne kreirate vlastito remek-djelo. Isključivo po vašem ukusu.

magnum-1

Početna cijena je 5,50 funti što nije malo ali vrijedi. Pop up shop na Covent Gardenu za 2017. godinu pripremio je Jeremy Scott što obećava jedno odlično eklektično iskustvo.

Magnum x Moschino dućan bit će otvoren do 10. rujna – nađete li se u Londonu, nemojte ga zaobići.

magnum-4

Foto: @magnum Instagram

Učitati još
Zatvori