Magični božićni ručak u Journal.hr redakciji

Magični božićni ručak u
Journal.hr redakciji

Godinu koja je uskoro iza nas pamtit ćemo po mnogočemu, posebice po svim promjenama koje smo morali prihvatiti, prilagoditi im se i stvoriti nova pravila života. Iako burna, nevjerojatno užurbana i kaotična kakva je bila, 2020. godina odlazi u povijest kao jedna od najposebnijih koje smo doživjeli i to ne samo na privatnoj razini kao pojedinci. Poslovno, Journal.hr tim je veći nego ikad, mjeseci iza nas otvorili su put k mnogim novim uspješnim suradnjama, suradnicima i klijentima te možemo s pravom reći kako 2021. može biti samo bolja i aktivnija.

Winter wonderland u Journal.hr uredu

Za razliku od proteklih godina gdje je kruna uspješne godine bio veliki božićni party, ovih blagdana smo se skromno prilagodili. No svim uspješnim prošlim i budućim suradnjama te projektima smo morali nazdraviti malim uredskim okupljanjem (uz sve aktualne epidemiološke mjere) te smo organizirali magični božićni ručak uz naše vjerne suradnike studio Eventastic, restorane Vinodol i Korčula te Magnolia slastice.

Studio Eventastic pretvorio je Journal.hr ured u pravi winter wonderland. Radne stolove za kojima danima neumorno tipkamo sad smo prekrili finim stolnjacima, a na njima je zasjala božićna dekoracija u zeleno-bijelim tonocima – visoke vaze s lovorom i amarilis cvjetovima, ukrasi od grančica bora, srebrni praporci, visoki svijećnjaci i imela ukrasili su stolove u pripremi za božićni ručak. Jedino što je zaista nedostajalo bio je snijeg na gradskim ulicama, da atmosfera bude potpuna.

Restorani Vinodol i Korčula pobrinuli su se da uživamo u pravoj rapsodiji okusa, kombinirajući riblje zalogaje poput salate od hobotnice, ribljeg namaza, tatarskog od tune, hobotnice s pečenim krumpirima, bakalara na bijelo s mesnima kao što su odojak i francuska salata te pašticada s njokima. Rožata, međimurska gibanica, čokoladni lava kolač i sitni božićni keksići zaokruženi su krunom stola – predivnom i raskošnom Magnolia slastice blagdanskom tortom.

Uz čašu Lovrec vina i Aura likere nazdravili smo svemu što nas čeka u idućoj godini.

Foto: Journal.hr

Preporuka

Zatvori