Ovo su najljepši krevetići za vaše kućne ljubimce
Ovo su najljepši krevetići za vaše kućne ljubimce

Ovo su najljepši krevetići za
vaše kućne ljubimce

Svijet dodataka za kućne ljubimce u posljednjih je nekoliko godina prilično napredovao, no ponekad može potrajati dok ne nađete krevetić dostojan svog najboljeg prijatelja i uređenja prostora u vašem domu. Srećom, nakon malo pomnijeg traženja se već može naći nekoliko stylish opcija koje su dizajnom lijepe pa će se savršeno uklopiti u svačiji dom, a k tome će i vaši najdraži četveronošci uživati u njima. Tako smo se oduševili krevetićima za kućne ljubimce brenda MADE.

MADE kreira jednostavne komade koji uveseljavaju dom

Priča ovog brenda započela je s problemom. Prije desetak godina, njihov je osnivač pokušavao namjestiti svoj stan. No, bio je frustriran nedostatkom dobro dizajniranih, kvalitetnih i pristupačnih proizvoda te je jako htio to promijeniti. Stoga je osmislio koncept koji se temelji na suradnji s neovisnim dizajnerima i proizvođačima kako bi svatko mogao kreirati komade prema vlastitim željama i ukusu. I tako je nastao MADE.com. On ujedinjuje odabrane dizajnere i njihove proizvode koji su kreirani od kvalitetnih i pomno odabranih materijala. Tako svi uistinu mogu biti sretni uz posebne komade namještaja u svom domu.

Ove godine su komadi od ratana i drva uistinu popularni u svijetu dizajna namještaja. Tako su popularni i kad se radi o namještaja za kućne ljubimce. To neće biti samo još jedan krevetić u vašem domu nego i dizajnerski upečatljiv komad koji će se isticati na najbolji mogući način. Vaši omiljeni dlakavci uistinu će uživati u izležavanju na njima. Sve krevetiće za kućne ljubimce koje trenutno MADE.com ima u svojoj ponudi možete naći ovdje, a u nastavku se nalaze neki od najljepših primjeraka.

Foto: Instagram, MADE.com

Učitati još
Zatvori