Dvije preslatke mace u tipičnom korejskom domu

Dvije preslatke mace u
tipičnom korejskom domu

Instagram profili s kućnim ljubimcima svakodnevno nam iskaču na ‘feedu’. Mace i psi zasigurno nam svojim šaljivim videima i memes-ima uljepšavaju svakodnevicu na brojne načine. Dvije divne mačke u korejskom domu odmah su nam okupirale pažnju, a radi se mezimicama različite pasmine: perzijskoj i britanskoj kratkodlakoj. Iza imena @especialbk, krije se njihova vlasnica čiji identitet je sakriven, a kako izgleda život ovih mezimica doznajte u nastavku.

Korejski dom prepoznatljiv je po uređenju, točnije, minimalističkoj estetici. Naime oni su naučeni živjeti u malim prostorima, ali iz njih svejedno izvuku maksimum, pa život s kućnim ljubimcima u nekoliko kvadrata nije novitet. Upoznajte dvije krasotice, mačke u korejskom domu.

Divne mačke u korejskom domu

Bijela maca je perzijske vrste koja je ujedno poznata i kao jedna od najstarijih u svijetu. Radi se o čistokrvnoj vrsti iznimno mirnog karaktera, tolerantna je prema drugim mačkama stoga ne čudi da se izvrsno slaže sa svojom prijateljicom druge pasmine. Britanske kratkodlake mačke također su poznate po dobroćudnoj naravi,. Iako je njihovo krzno najčešće bijelo ili svijetlo sivo, ova ljepotica ukrašena je raskošnim šarama.

Profil posvećen samo njima

Njihova vlasnica preferira ostati ‘iza kulisa’ kako bi njezine mačke bile u centru pozornosti. U usporedbi s ostalim petfluencerima koji na svojim društvenim mrežama imaju na tisuće pratitelja, ove dvije krasotice svoju popularnost tek grade. No, nama se jako svidio koncept profila i način na koji vlasnica prikazuje suživot sa svojim mezimicama u šarmantnom korejskom domu. Mačke su nas odmah osvojile, a vas?

 

Foto: Instagram (@especialbk)

 

Učitati još
Zatvori