Mačka Suki uvjerljivo je najljepša četveronožna avanturistica

Mačka Suki uvjerljivo je najljepša
četveronožna avanturistica

S obzirom na sve veći broj kućnih ljubimaca koji okupljaju zaljubljenike životinja na Instagramu, čini se kako će ovaj trend i dalje rasti. Kako svog ljubimca pretvoriti u internetsku senzaciju i još k tome pokrenuti unosan posao? Vlasnici ove bengalske mace očito dobro znaju. Mačka Suki sa svojom obitelji živi u Kanadi, ali ona nije običan kućni mezimac već pravi avanturist.

Iako je stara tek godinu dana, od trećeg mjeseca svog života već je u pokretu. S vlasnicima putuje u naprtnjači ili na uzici, a sve ekspedicije zabilježene su divnim fotkama na društvenim mrežama. Uz sve to, glavno je lice i model za slike, kalendare i razglednice svojeg brenda Suki the adventure cat. Mačka Suki Cat, može se pohvaliti s više od milijun followersa, a kako se uspjela izdvojiti iz gomile, doznajte u nastavku.

Bengalska mačka nije tipičan kućni ljubimac

Osim očigledne želje za avanturom, mačka Suki u gomili se ističe i po svojem krznu. Bengalske mačke izgledaju poput onih iz divljine. Krase ih divne šare koje podsjećaju na leoparda, izrazito su gipke i aktivne, a prosječna težina im je između 6 i 8 kilograma. Ako razmišljate o jednoj ovakvoj, svakako se pobrinite da s njom provodite vrijeme u dugim šetnjama i igri. S obzirom na karakter i genetiku, ne čudi što Suki obožava svaki trenutak provoditi na svježem Kanadskom zraku istražujući živopisna jezera i krajolike. Najdulja ruta koju je ova mačka sa svojim vlasnicima prohodala bez nošenja bila je oko 4 kilometra.

Najpouzdaniji suputnik

Ne može se baš svaki ljubimac pohvaliti životom na visokoj nozi. Barem kada je riječ o mogućnosti putovanja na druge kontinente i uživanja u najljepšim svjetskim znamenitostima. Mačka Suki jedna je od one male nekolicine ‘odabranih’ koje tu privilegiju uživaju svakog mjeseca. Stalni dom ove preslatke mace je grad Alberta u Kanadi. No, u samo godinu dana svog života proputovala je Njemačku, Luksemburg, Italiju, Španjolsku i posjetila je Plitvička jezera u Hrvatskoj. Spremno je pozirala u pitoresknim pejzažima, a sigurni smo da su najljepši putopisi i nezaboravne avanture tek pred njom.

Foto: Instagram

 

 

Učitati još
Zatvori