Dnevna doza cosy interijera u kojem mačka vodi glavnu riječ

@marylooh

Instagram blogeri unazad nekoliko godina pokrenuli su trend pod hashtagom #catsandinterior o kojem smo već pisali. Da ljubimci i divni interijeri idu skupa uvjerili smo se kroz brojne fotografije koje su objedinjene pod ovom krilaticom na popularnoj društvenoj mreži.

Kišni dani inspirirali su nas da potražimo ideje za kreiranje ugodne atmosfere u domu i tako smo došlo na profil @marylooh. Zavirite u cosy interijer u kojem glavnu ulogu ni manje ni više vodi preslatka mačka.

Mačka kao najslađi detalj u cosy interijeru

@marylooh

Instagram profil posvećen interijeru dobio je potpuno novi smisao kada se u cijelu priču uvukao jedan preslatki detalj – mačka. Ponosna vlasnica strastvena je ljubiteljica biljaka, lijepih dekoracija i naravno životinja. Oni mali trenutci sreće u domu posvećeni su uživanju u ritualima poput ispijanja omiljenog napitka, maženja s macom i uređivanja svakog kutka u domu koji već na prvi pogled odiše opuštajućom atmosferom u rustikalnom štihu.

Siva mezimica profil je podigla na novu razinu

@marylooh

Baš poput svih ostalih mačaka, siva ljepotica voli se zavlačiti u košare, pod dekice i znatiželjno njuškati svaki kutak te pratiti svaki korak svoje gazdarice. Gotovo je nezamislivo da poslijepodnevno odmaranje uz knjigu prođe bez mijaukanja i umiljavanja te guranja njuškice pod ruku kako bi se mazila i bila u centru pozornosti. Nemaju svi ljubimci privilegiju živjeti ovakav život.

@marylooh

Dizajn doma inspiriran je rustikalnim stilom koji je ujedno i najbolji izbor za kreiranje cosy ugođaja. Mačka, kava, svježe cvijeće i dobra knjiga – prema Mary su savršena formula za apsolutni užitak u divnom interijeru cosy Instagramskog doma.

@marylooh
@marylooh
@marylooh

Foto: Instagram (@marylooh)

0