Najbolji božićni poklon koji možete pokloniti sebi ili svojim najdražim ženama – odabrale žene
Najbolji božićni poklon koji možete pokloniti sebi ili svojim najdražim ženama – odabrale žene

Najbolji božićni poklon koji možete pokloniti sebi ili svojim najdražim ženama – odabrale žene

Jeste li kupili sve božićne poklone na vrijeme? Većina nas složit će se da tu “sitnicu” ostavljamo za zadnji tren. To ne mora biti nužno loše ako znamo što točno odabrati i što će izmamiti osmijeh na lice našim najdražima. Ove godine razmišljamo učinkovito i našim dragim osobama želimo pokloniti ono što će ih uveseljavati i ostatak godine kada prođe blagdansko blještavilo. Isto tako, na izmaku smo izazovne godine, zašto onda ne bismo i sebi uljepšali blagdane i poklonili si glatku i mekanu kožu cijelo vrijeme?

Beauty rutina kod kuće

Odlasci u beauty salone ponekad mogu biti skuplji dio naše rutine i oduzimaju mnogo vremena, stoga je idealno ako 2023. godinu možemo naš dom pretvoriti u beauty salon s minimalno truda. Ono na što se fokusiramo je mekana i glatka koža bez dlačica. Dlačice su često dosadne i njihovo uklanjanje zamorno je i dosadno, a često vrlo brzo ponovno narastu. Lumea IPL serije 9000 postat će dio vaše rutine i pomoći vam da već nakon 3 tretmana imate do 92% manje dlačica. Tehnologija SenseIQ osjeća vašu kožu stoga ne morate brinuti o iritacijama, urastanjima i sličnim mukama kakve dolaze s ostalim načinima uklanjanja dlačica. Dolazi u kombinaciji s aplikacijom Lumea IPL koja pruža kontinuiranu podršku i personalizirano vođenje tretmana. 

Najbolji poklon za žene koji su odabrale žene 

Svaka žena želi izgledati dobro, ali prije svega osjećati se dobro u vlastitoj koži. Tea Kravaršćan je fitness trenerica koja itekako zna kako sve to objediniti. Kroz prehranu, vježbu, promjenu mindseta, ali i malih beauty rutina poput uklanjanja dlačica. 

“Od kad beauty tretmane mogu odrađivati u svom domu nitko sretniji od mene. Osim samog uređaja i rezultata, oduševila me i Lumea mobilna aplikacija koja vodi i personalizira tretmane tako da ne moram razmišljati kada mi je idući tretman. Eto mali hint ako ne znate što pokloniti nekome za Božić.” – kaže Tea. 

Budite bezbrižne i originalne

Paula Šik vječna nam je inspiracija za besprijekoran izgled, koji uvijek odiše originalnošću i bezbrižnošću. Svoj prirodan glamour može zahvaliti brizi i njezi o sebi, ali i odabiru pravih pomagača, koji joj pomažu uljepšati svakodnevicu. Baš zato njezin je odgovor na “što želiš za Božić” poprilično jednostavan.

“Kad bi me netko pitao što želim za Božić, rekla bih bezbrižnost. Nije nemoguće! Djelomično… uz Lumeu barem ne brinem o neželjenim dlačicama. Jedna briga manje!”

Blagdani su – zablistajte 

Eventi, domjenci, tulumi i blagdanska druženja – vrijeme pred nama u totalnom je festive ozračju stoga je od presudne važnosti uvijek biti spreman. Uskočite bez problema iz odijela u šljokičastu haljinu bez straha da vaše noge nisu u najglađem izdanju. Od kad koristi Lumeu Adriana Đurđević o tome ne razmišlja.

“Spremna za večernji izlazak sa svojim curama… Uz @philips_hr Lumeu očekujem više. S brzim, bezbolnim i personaliziranim tretmanima uživam bezbrižno bez dlačica.“

Do ljeta glatka koža bez premca 

Lumea IPL serije 9000 dizajnirana je da razumije vašu kožu, prepoznavajući nijansu vaše kože – čak i ako sezonsko sunce promijeni vašu boju – i birajući najugodniju postavku svjetla za tu nijansu. Četiri pametna nastavka prilagođavaju programe za svako područje tijela. Oblikovani su da savršeno odgovaraju svakoj oblini svakog područja tijela, za učinkovit tretman na vašem putu prema šest mjeseci glatke kože bez dlačica*. Blogerica Anastazija Makjanić na svojem nas Instagram profilu redovito razveseli objavama koje pršte morem i suncem i koje nas svakodnevno podsjećaju na to najljepše doba u godini.

“Mislim da sam pronašla savršen poklon koji treba ama baš svakoj ženi – Philips Lumea IPL uređaj. Taman da smo do ljeta spremne – u 6 mjeseci do glatke kože bez dlačica. Zvuči zaista predobro! Sadrži čak 4 pametna nastavka: tijelo, lice, bikini, pazusi. Može se bežično koristiti što znači da svugdje može s vama. Lumein SmartSkin senzor detektira ton vaše kože te naznačuje najudobniju postavku bljeska za vas dok se pametni nastavci prilagođavaju svakoj oblini na tijelu, čak i na osjetljivim područjima. Ja sam oduševljena!”

Svojom Lumeom oduševljena je i Ema Luketin koja u njoj vidi glavnu saveznicu svakih blagdana.

“Jedan od trenutaka kada sam najzahvalnija što Lumeu koristim redovno je prosinac. Snimanja, eventi, rođendani, putovanja, a ja barem uz sve obaveze imam jednu brigu manje – dlačice! Svi koji me pratite malo duže, znate koliko ju dugo koristim, a svi koji me poznaju malo duže, znaju koliko ju i privatno hvalim i preporučujem svima.”

Krenite se već sada pripremati za ljetne mjesece. Lumea koja stigne ovog Božića pod bor, bit će savršena uvertira u dugo, toplo i glatko ljeto koje je pred nama. Sve o uređaju Philips Lumea IPL 9000 pročitajte ovdje. 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori