Novi brend nezaobilaznih luftića

Novi brend nezaobilaznih luftića

luftići

Iako smo mislili da su prošle godine dosegli svoj vrhunac, luftići u obliku mitskih bića, plamenaca, labudova ipak neće isčeznuti s plaža 2017. godine. Koliko god se činilo da su se svi, poznati i nepoznati, već slikali s ovim madracima na napuhavanje u bazenima i na plažama diljem svijeta, potražnja je još uvijek velika.

luftići

Nezaobilazni dodatak za plažu

Popularnost su stekli zahvaljujući blogericama koje su svoje primjerke nosile na putovanja oko svijeta. Ako ste imalo prisutni na društvenim mrežama, onda su vam se fotografije infinity bazena i ružičastih plamenaca vjerojatno urezale u pamćenje. I prije ili kasnije poželjeli ste svoj luftić u nekom ludom obliku.

luftići

Prvo smo ih pronašli na američkim stranicama poput Funboya ili Urban Outfitters, s basnoslovnim cijenama shippinga. Ali ove godine stigli su na adrese bliže nama, ASOS, pa čak i u Hrvatsku. I pronašli smo još jedan brend s dostavom.

luftići

Luftići Floatie Kings

Brend Floatie Kings nudi 10-tak vrsta luftića. Labud dolazi u tri boje, tu je i plamenac, kriška pizze te kolutovi u obliku donuta. Možete ih pronaći na službenoj stranici i naručiti u Hrvatsku. Veliki luftići prodaju se po cijeni od oko 35€, manji za oko 20€, a prijeđete li 70€ dobit ćete besplatni shipping.

luftići

Na stranici kažu kako Floatie Kings luftići mogu podnijeti i najluđe partyje na vodi. Hoćete li ih i vi ove godine nositi na plažu?

luftići

luftići

Foto: Floatie Kings

Učitati još
Zatvori