Preslatka ‘Catogram’ kolekcija modnog brenda Louis Vuitton

Preslatka ‘Catogram’ kolekcija
modnog brenda Louis Vuitton

Da moda i kućni ljubimci idu zajedno, uvjerili smo se na prvi pogled vidjevši preslatku Catogram capsule kolekciju. Modni brend Louis Vuitton u suradnji s legendarnom  stilisticom Grace Coddington. Bivša kreativna direktorica američkog Vogue magazina svoju ljubav prema životinjama, točnije mačkama, izrazila je kroz modu. Na luksuznim torbama, odjeći, modnim dodacima i obući tako su se pronašle ilustracije mačaka, ali niti psi nisu izostavljeni.

Kreativna suradnja Grace i Louis Vuittona nije stala na modi, lansirali su i stickere za iOS pametne telefone. Popularni emoji inspirirani mačkama dopisivanja na mobitelu učinit će još zabavnijima. Sudeći po svemu, ne sumnjamo da će ih Catogram poželjeti svi ljubitelji kućnih ljubimaca. Koje komade su ukrasili šarmantni crteži te kako izgleda Louis Vuitton kolekcija pogledajte u nastavku.

Louis vuiton x Grace Coddington

Poznati dizajner koji je radio za neke od najpopularnijih svjetskih modnih kuća, Nicolas Ghesquière pretočio je ideje u djelo. Grace je naime, vlasnica dviju perzijskih mačaka – Pumpkin i Blanket. Nicolas je izabrao psa Léona kao svog četveronožnog prijatelja. Upravo su njihovi ljubimci postali glavi likovi na ilustracijama skupocjenih Louis Vuitton komada.

Pidžama i deka dizajnirane su baš u pravo vrijeme, jer s dolaskom zime to su esencijalni komadi za opuštanje kod kuće. Gležnjače i svileni šalovi s prepoznatljivim LV logom dobili su šaljivi dodatak koji neće proći neopaženo na gradskim ulicama. Što se torbi tiče, riječi nisu potrebne. Louis Vuitton torbe obožavaju trendseterice diljem svijeta i nerijetko u njima nose i svoje kućne ljubimce. Cijeli niz dodataka poput novčanika, privjesaka i mini torbica za kartice koje život čine lakšim, a uz ove ilustracije šaljivim i uvjerljivo ljepšim.

Foto: Louis Vuitton

Učitati još
Zatvori