Divne stvari za pse i mace s potpisom ‘posh’ londonskog brenda

Baš poput pet industrije, brendovi koji dizajniraju stvari za naše četveronožne prijatelje sve su popularniji. Mungo&Maud smjestio se u srcu Londona, točnije u prestižnom kvartu Belgravia.Bračni par Michaela i Nicola Sacher 2005. otvorili su vrata šarmantne trgovine svim urbanim ‘outfitterima’.

Naime, sasvim obični dodaci uz njihov minimalistički dizajn dobivaju novu dimenziju, moderan pomak koji posebno cijene vlasnici ljubimaca s okom za estetiku. Tako su ove zime, šarmantna pletiva za one najmanje dobila ‘high end’ dizajn u suradnji s modnom kućom Mulberry. Veliku pažnju posvećuju odabiru prirodnih materijala i kombiniranju boja, a svaki komad prolazi kroz vješte ruke iskusnih krojača. Igračke, košare i još mnogo toga potražite u nastavku.

Mungo&Maud je etiketa za cool ljubimce

Na Instagram profilu Mungo&Maud zavirite na mali dio onoga što nude, a uz klasične potrepštine za pse i mace čak će i vlasnici pronaći nešto za sebe. Psi i mace jako se vesele jer zima dolazi svome kraju, a mi polaganim ali sigurnim korakom koračamo u proljeće. Možda je vrijeme za malu obnovu garderobe i modnih dodataka za sve duge proljetne šetnje? Malo je brendova koji su krenuli s idejom na pokriju baš svaki segment i ponude vlasnicima sve što trebaju na jednom mjestu.

Sve za mezimce i njihove vlasnike

Bračni par iz Engleske svoju ljubav prema životinjama uz strast i dobru viziju, pretvorio je u uspješno poslovanje koje svakog dana razveseli nekog novog. Za štence i male mace imaju posebno osmišljen koncept koji su prilagodili potrebama četveronožnih mališana. Nakit, knjige i potrepštine za dom, ležajevi, krevetići, deke i povodac.. U ponudi imaju cijeli niz korisnih dodataka koje osim funkcionalnosti krasi divan minimalistički dizajn.

Rukotvorine engleskog brenda osim u Belgraviji, showroom imaju i u jednom od najpoznatijih svjetskih centara- Harrodsu, a dostavljaju diljem svijeta.

Foto: Instagram, Mungo&Maud

0