Ljubičasti mačak grafitera Lunara

Poznati crtač grafita, umjetnik Lunar, odlučio se priključiti Purple Nation ‘histeriji’ i svojim originalnim crtežom obogatiti ljubičastu revoluciju koja je u posljednjih nekoliko dana zavladala gradom.

lunar4

Grafit ljubičastog mačka koji se danas pojavio na zidu Studentskog centra u Savskoj ulici djelo je Lunara, poznatog zagrebačkog umjetnika i crtača grafita koji svojim djelima uvijek oduševljava i donosi osvježenje u ovu sivu svakodnevicu. A upravo je njegov posljednji crtež nastavak Purple Nation priče koja se provlači metropolom i poput domino efekta osvaja sve slojeve društva. Sve je krenulo s Aleksandrom Dojčinović i njenom ljubičastom kolekcijom koju je predstavila Petra Kurtela, nastavilo se zanimljivom manifestacijom na Cvjetnom trgu i neodoljivim Purple izgledom lijepe Anite Dujić Veljače u viziji poznate vizažistice Dajane Pajkić.

lunar

Izgleda da se Purple Nation pozivu nije mogao oduprijeti ni Lunar, koji kroz ljubičastog mačka daje svoj doprinos pokretu za proljetnu vedrinu, jasno dajući do znanja da je vrijeme sivila iza nas i da se prepustimo ljubičastim iskušenjima. Njegov odličan crtež prepoznatljivog stila i jasne vizije pokazuju smjer u kojima Purple Nation želi ići, otvarajući vrata proljeću i ljubičastoj sreći.

lunar

lunar

Foto: John Pavlish

0