Nijanse ljubičaste u interpretaciji vizažistice Dajane Pajkić

Pozdravite Purple Nation, ljubičasti izbor života, koji će nezaustavljivim, revolucionarnim rješenjima probuditi nove ideje i vizije za stvarni doživljaj ljepote. Pobjegnite od sivila i usiljenih stereotipa, oslobodite se okova crno – bijelih nijansi i uronite u ljubičastu čaroliju boja i izazova.

anita dujić veljača

A da ne bi ostali sami u svojim nastojanjima pomoći će Vam lijepa Anita Dujić koja je prepoznala Purple Nation pokret prepustivši se novom ljubičastom iskušenju. Za Anitin bijeg od sivih nota pobrinula se poznata šminkerica Dajana Pajkić koja je osmislila i upravo kroz Anitinu ljepotu uspjela spojiti ljubičaste note u savršenu sliku koja prkosi svakodnevici i sivilu koje nas okružuje.

anita dujić veljača

Četiri inspiracijska izgleda i ljubičasti motivi zapravo su dio Purple Nation pokreta i prilika da se i vi kroz njih priključite novim iskušenjima, stvarajući svoj vlastiti bestseller, temeljen na bojama i glavnim glumcima po vlastitim željama. Purple Nation je bijeg od sivila, ali prilika za novi početak i misiju koju nikako ne želite propustiti…

Komentari