Ova je suradnja inspirirana jadranskim vjetrom, a set je savršen za sve koji vole ljeto i more
Ova je suradnja inspirirana jadranskim vjetrom, a set je savršen za sve koji vole ljeto i more

Ova je suradnja inspirirana jadranskim vjetrom, a set je savršen za sve koji vole ljeto i more

Mi smo jedni od brojnih “ljetonostalgičara”, pa osim što uživamo u svakom trenutku ljeta, tijekom cijele godine nestrpljivo iščekujemo novo, i tako u krug. Upravo zbog te ljubavi prema moru, suncu, stijenama i pijesku, slanoj koži i vjetru u kosi, slabi smo na sve što ima veze s morem. Posebice kada je to nešto što će nas tijekom cijele godine vraćati u bezbrižan i opušten ugođaj.

Osjećaj ljetne slobode donosi nam i nova suradnja brendova Earth Wind Desire i Bioeterica te Maslina Resorta na Hvaru, koja je inspirirana jadranskim vjetrom, a cilj joj je u domove diljem svijeta unijeti svježinu Jadrana. Napravili su tako aromatherapy set koji se sastoji od difuzora i različitih mješavina eteričnih ulja – nas su osvojili.

Aromaterapy set inspiriran jadranskim vjetrom

Brend Earth Wind Desire udružio je snage s Maslina Resortom na Hvaru kako bi kreirali proizvod za njihov niche shop na recepciji. Kako njihov smještaj na temu održivog luksuza uključuje aromatherapy paket noćenja, osmislili su suhi difuzor koji se ručno izrađuje od drva lipe u Earth Wind Desire radioni u Samoboru. Kako bi upotpunili priču, bilo je jasno da mora postojati i neka mješavina eteričnih ulja koja će nadopuniti cijelu priču.

 

Nakon kratke potrage, došli su do Radojke iz Bioeterice koja kreira svoje organske mješavine ulja na vlastitoj farmi u zaleđu Šibenika, a inspirirane su dalmatinskim vjetrovima. Sve se savršeno posložilo i tako su nastala 3 seta nazvana simboličnim imenima: Maestral, Tramontana i Burin. Ovi predivni aromatherapy setovi u prostore unose svježinu i dozu inspiracije, a domove pretvaraju u prave male mediteranske oaze.

Ugodne i senzualne kombinacije eteričnih ulja snažno djeluju na raspoloženje odmah nakon što se rasprše u prostor. Lagani i uzbudljivi mirisi oslobađaju napetosti i udahnjuju novi životni optimizam, radost i lakoću življenja.

Svaki aromatherapy set sastoji se od ručno rađenog drvenog difuzera, organske mješavine eteričnih ulja, bočice s mješavinom morske soli i ljekovitog bilja te QR code video rituala. Više saznajte na njihovoj web stranici, a svoj primjerak možete naručiti ovdje.

Foto: Luna Džidić

Učitati još
Zatvori