Časopis ‘Ljepota&zdravlje’ okupio osam poznatih Hrvatica na prosinačkoj naslovnici
Časopis ‘Ljepota&zdravlje’ okupio osam poznatih Hrvatica na prosinačkoj naslovnici

Časopis ‘Ljepota&zdravlje’ okupio osam poznatih Hrvatica na prosinačkoj naslovnici

S posljednjim mjesecom 2022. godine stigao je i iščekivani, blagdanski broj časopisa “Ljepota&zdravlje”. Za ovu je priliku najprodavaniji ženski mjesečnik u Hrvatskoj okupio nekoliko uspješnih dama na ekskluzivnoj naslovnici, ne li proslavio njihove uspjehe, ali i još jednu godinu.

Kraj godine revijalno prate slavlja, stoga je i tim časopisa “Ljepota&zdravlje” poželio godinu zaključiti slaveći one koje ih najviše inspiriraju – žene. Kao medij koji u prvi plan oduvijek stavlja žene i njihove snage, logično je bilo da zvijezde prosinačkog izdanja budu Hrvatice koje su na neki način obilježile 2022. godinu.

Na naslovnici omiljenog časopisa hrvatskih čitateljica tako su se okupile Sandra Perković, Mojmira Pastorčić, prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović, Severina Vučković, Ana Grgić Tomić, Ivana Bodrožić, Jelena Veljača i Tihana Lazović Trifunović.

Uspješne, snažne i autentične, ove dame inspiriraju svojim postignućima, ali i svojom snagom, odlučnošću i posvećenošću – kako svojim poslovnim i privatnim ciljevima tako i svojim nastojanjima da ovaj svijet učine boljim i zdravijim mjestom za sve nas. Bilo da nižu uspjehe koji se upisuju u povijest, bore se za ravnopravnost i prava žena ili pak progovaraju o temama zdravlja, ovih nekoliko dama služe kao istinska inspiracija i motivacija. Kao takve, idealne su zvijezde najposebnijeg broja “Ljepote&zdravlja” u godini.

“Ljepota&zdravlje” časopis je koji posljednjih gotovo 15 godina iz mjeseca u mjesec čitateljice diljem Hrvatske inspirira, motivira ih da postignu više i da se osjećaju bolje, informira ih i prati u trenucima opuštanja. Njegovu uspješnost potvrđuje i podatak da i dalje stoji na tronu najprodavanijih ženskih mjesečnika u Hrvatskoj.

Fotografije: Jelena Balić

Kreativno vodstvo projekta i styling: Petar Trbović

Make-up: Simona Antonović, Dajana Pajkić

Kosa: Mijo Majhen, Anamarija Uroić za Raptur – Hair & Beauty

Asistentica stilista: Laura Bošnjak

Styling Severine Vučković: Katija Šimundić

Tehnička realizacija projekta: Omega komunikacije

Autor ideje: Nikola Grbin

Učitati još
Zatvori