Lijepi rokovnik za sve radne obaveze

Lijepi rokovnik za sve radne obaveze

rokovnik

Prvi dan škole i povratak s godišnjih odmora nekad se čini kao početak nove godine i za sve one koji su radili cijelo ljeto. Stoga je odabir rokovnika, bilježnica i notesa u koje ćemo upisivati radne obaveze nešto poput ekstenzije biranja školske opreme dok smo bili klinci. Uostalom, volite li organizirati sve zadatke u užurbanom rasporedu, lijepih rokovnika nikad dosta.

Jo & Judy rokovnik

Njemački brend Jo & Judy u svojoj ponudi ima sve nabrojano, kao i plakate i druge dodatke za radnu površinu. Osim dobitne Rose Gold kombinacije, svoje proizvode provukli su kroz još nekoliko kolekcija. Motiv urbane džungle te spoj tamnoplave i zlatne odličan su odabir u koji ćete za zadovoljstvom upisivati raspored.

jo-judy-5

Računajući baš na to da na tržištu treba biti i rokovnika koji će pokrivati drugačiji vremenski raspon, najnoviji dizajn godinu je prilagodio sebi pa traje od srpnja do lipnja sljedeće godine. Krasi ga neodoljiva ružičasta boja, zlatni natpis “Dream Big and Create Your Own Story” te različiti neophodni odjeljci unutar korica za boost kreativnosti.

jo-judy-4

Ovaj, ali i druge rokovnike možete naći na službenoj stranici brenda te naručiti svoj najljepši primjerak u Hrvatsku.

jo-judy-3

jo-judy-2

jo-judy-1

Foto: Jo & Judy

Učitati još
Zatvori