Vaše dijete može biti glavni junak priče o svom zavičaju. Evo kako do edukativne slikovnice
Vaše dijete može biti glavni junak priče o svom zavičaju. Evo kako do edukativne slikovnice

Vaše dijete može biti glavni junak priče o svom zavičaju. Evo kako do edukativne slikovnice

Personalizirane slikovnice za djecu sjajna su ideja iz nekoliko razloga. Kada dijete vidi svoje ime u priči, to ga može duboko povezati s radnjom i likovima, a može potaknuti i njegovu ljubav prema čitanju. Također, personalizirane slikovnice često uključuju obrazovne elemente kao što su slova, brojevi ili moralne poruke. Naravno, često sadrže nove riječi i koncepte, pomažući djeci u proširivanju rječnika i znanja.

Dijete može učiti dok čita o svojim osobnim avanturama i razvijati samopouzdanje kada vidi sebe kao junaka priče. U takvim slikovnicama djeca mogu zamisliti sebe u različitim svjetovima i ulogama, što potiče njihovu kreativnost. One su i divan poklon za rođendane ili druge posebne trenutke. Zbog svega navedenog, raduje nas što je odnedavno dostupna i prva personalizirana slikovnica o Hrvatskoj ‘Tajne moga zavičaja’.

Tajne moga zavičaja_Lidl

Odaberite između četiri naslovnice

Personalizirana slikovnica Tajne moga zavičaja vodi dijete na putovanje Hrvatskom, sadrži zanimljive činjenice o zemlji i zasigurno će mu biti vječna uspomena na rodni zavičaj. Odličan je poticaj klincima da čuvaju i njeguju tradiciju i ljepotu svih hrvatskih krajeva.

U ovoj toploj i fantastičnoj priči, dijete odlazi u avanturu u kojoj upoznaje hrvatske zavičajne krajeve: nizinski, brežuljkasti, gorski i primorski, i saznaje po čemu su oni posebni. Moguće je odabrati između 4 različite naslovnice slikovnice, ovisno o tome iz kojega je dijete zavičaja. Sadržaj priče je isti neovisno o tome koju naslovnicu zavičaja odabrali.

Lidl karta Hrvatske
Tajne moga zavičaja_Lidl
Tajne moga zavičaja_Lidl

Kako do personalizirane slikovnice?

Redovna cijena slikovnice Tajne moga zavičaja je 33,05 eura, a ako imate Lidl plus aplikaciju, slikovnica može biti vaša – besplatno! Skenirajte Lidl Plus aplikaciju prilikom kupnje i u njoj kliknite “Sakupljaj” i u razdoblju od 4.9. do 5.11.2023., ili do isteka zaliha. Skenirajte Lidl Plus aplikaciju i za svakih potrošenih 25€ (188,36 kn) na jednom računu osvajate 1 bod. Nakon sakupljenih 6 bodova, pronađite digitalni kupon u sekciji “Partneri” u zaglavlju Lidl Plus aplikacije i besplatno izradite vlastitu personaliziranu slikovnicu o svom zavičaju – isključivo na web stranici.

Moguće je unijeti i fotografiju djeteta i vlastite posvete. Nakon što personalizirate knjigu od 30 stranica, nastavite do košarice i unesite jedinstveni kod s digitalnog kupona na za to predviđeno mjesto. Jednostavno ne možete pogriješiti!

Podsjetimo, Lidl Hrvatska prošle je godine u suradnji s Tvornicom snova lansirao prvu zajedničku personaliziranu pričo-kuharicu Skuhaj priče svoje. Kao program vjernosti, Lidlovi kupci imali su priliku sakupljati bodove i besplatno preuzeti personaliziranu pričo-kuharicu, punu praktičnih i zabavnih recepata koji se mogu pripremati s najmlađima. Potaknuti uspjehom ovog projekta, Lidl i Tvornica snova su osmislili i ovaj inovativni projekt za klince i klinceze – Tajne moga zavičaja.

Foto: Lidl

Učitati još
Zatvori