Ležajevi za kućne ljubimce kojima ćete ukrasiti svoj prostor

13 post

O uređenju prostora često mnogo brinemo, želimo svoj životni, a i radni prostor učiniti što ugodnijim i ljepšim za boravak. No, nemojmo zaboraviti i na četveronožne ljubimce, također članove naše obitelji.

I njihov boravak u našem, zajedničkom prostoru, treba biti ugodan i neometan. To često dovodi do kupnje raznih ležajeva i kućica za mačke i pse. Tada znamo raditi i nužne kompromise, najčešće nauštrb dizajna zbog funkcionalnosti.

8 post

Iako u zadnje vrijeme primjećujemo sve veću prisutnost dizajnerskih riješenja za takve predmete – strana i domaća, nismo mogli, a da ne podijelimo s vama dizajn za koji je zaslužan studio Bad Marlon. Njihova riješenja, usavršana do te mjere da funkcionalnost toliko nužna za našeg kućnog ljubimca, nije nimalo narušena zbog vizualne prezentacije.

7 post

Njihovi ležajevi i kućice dizajnirani su s takvim promišljanjem da zapravo čine idealan dekorativan moment u prostoru. Postavljanjem kućice za psa unutar dnevnog prostora čini ga dizajnerski zanimljivo uređenim.

6 post

Imaju nekoliko kolekcija u ponudi, a modele možete vidjeti na njihovom Instagram profilu te službenoj web stranici gdje je i njihov web shop.

5 post

T.R.

Foto: Instagram

 

0