Ploče za ispisivanje omiljenih citata i poruka

letterfolk10

Lijepih detalja za dom nikad dosta, pogotovo ako se radi o originalnom ukrasu koji uz to još nosi duhovitu ili inspirativnu poruku. U misiji uljepšavanja vašeg doma je i mali brend Letterfolk kojeg su pokrenuli blogerski i dizajnerski par Johnny i Joanna. Fascinirani starinskim pločama na koje su se ispisivale obavijesti ili primjerice jelovnici u restoranu i koje u ovo digitalno doba polako izumiru, odlučili su isti princip primijeniti i na umanjenim varijantama za kuću.

letterfolk6

letterfolk5

Njihove ploče su uokvirene i presvučene filcom, a imaju taman toliko redova da na njima možete ispisati omiljeni citat, poruku ili najobičniji podsjetnik. Ovo je super ideja za sve koji vole često mijenjati detalje u okolini i ne žele se vezati samo za jednu inspirativnu poruku već žele mijenjati sadržaj kad god se sjete nečeg novog. Uz svaku ploču u nekoliko različitih veličina dobit ćete 290 slova za ispisivanje svojih ideja. Nekima će to postati fiksiran motivacijski ukras na zidu ili mjesto za izmjenjivanje duhovitih poruka, dok će ga drugi koristiti kao rekvizit na fotografijama, a treći od njega napraviti ploču s dnevnim zadacima i popisom za kupnju.

letterfolk15

letterfolk14

Cijena varira ovisno o veličini ploče – sve ih možete pogledati na stranici Letterfolk, a za svoj se citat inspirirati na njihovom Instagram profilu.

letterfolk2

letterfolk7

letterfolk1

letterfolk9

letterfolk13

letterfolk12

letterfolk3

letterfolk4

letterfolk11

Foto: @letterfolk

0