Kako izgleda početak biciklističke avanture po Europi

Kako izgleda početak
biciklističke avanture po Europi

leo 1

Prije dva dana predstavili smo hrvatskog prvaka u ekstremnom biciklizmu Lea Gamboca i njegov projekt ‘Worth It’ o kojemu nam je pričao u ekskluzivnom intervjuu.

Danas donosimo prvu epizodu ‘Worth It’ projekta u kojoj možete vidjeti kakva je biciklistička scena u sjeveroistočnoj i sjevernoj Italiji, no prije gledanja donosimo i priču iza nje. Leo Gamboc i Nijemac Jonas Drechsler, koji su se do ovog proljeća u živo vidjeli svega par puta, odlučili su krenuti na putovanje života i jednu pravu avanturu. Zajedno su doputovali iz Njemačke u Zagreb i zatim Umag gdje su ostali do 5. svibnja kako bi se pripremili za put te posjetili nekoliko prekrasnih istarskih mjesta – Brtonigla, Buje i sl. gdje su snimili par simpatičnih clipova. Sljedeće postaje bili su Novigrad, Poreč te Valamar bike hotel Pinia kako bi iskoristili njihove usluge. Valamar gradi prvi bike park u Hrvatskoj i Leo ga je trebao isprobati.

leo 2

Pošto je vremenska prognoza za Italiju bila loša, odlučili su se na put ka Pinewood Bike Park u Bolonji, vožnju bike parkom vidjet ćete u ovoj prvoj epizodi. U Bologni su pokupili Diega Caverzzasija i krenuli ka Viggiu te Paviji i naposljetku ka Monzi i Monza Pizza Bike Parku. Nisu bili svjesni koliki je to zapravo Bike Park. To je šuma. Dobro skrivene staze, mnogo njih bile su preveliki zalogaj i uzele bi previše vremena tako da su se odlučili na snimanje dijela filma samo na jednom dijelu. Pogledajte ovaj odvažan početak avanture i uzbudljivu epizodu, a pratite nas i dalje jer za par dana donosimo i drugu!

Foto: Screenshot, Samir Kurtagić

Učitati još
Zatvori