Zagrebački fine food restoran koji će razmaziti vaše nepce

lateral10

Iako uglavnom skriven od znatiželjnih pogleda, unutar novog kompleksa zgrada na adresi Strojarske ulice 22 skrasio se zagrebački fine food restoran Lateral, koji iz dana u dan osvaja simpatije gostiju i dobiva samo najbolje preporuke svojih posjetitelja.

lateral9

Ova mala i šarmantna gastro oaza, smještena takoreći u samome srcu grada, svoja vrata je otvorila 2014. godine i od tada nenametljivo gradi reputaciju restorana koji će se dobro potruditi kako bi razmazio baš svako nepce. Maštovito koncipirana i poslužena te ukusna jela, pripremljena od dnevno svježih namirnica, uža su specijalnost Laterala, koji u svom toplom ambijentu dočekuje svoje goste uz slasne zalogaje i butelje najboljih vina.

lateral11

Opuštena i ugodna atmosfera, ljubazno osoblje i cijenom pristupačna gastro avantura o kojoj će se još dugo pričati, razlozi su zbog kojih se gosti rado vraćaju Lateralu, restoranu koji stalno uvodi inovacije u svoju ponudu i trudi se novitetima na meniju i karti pića iznenaditi svoje posjetitelje. Neka od jela koja je Lateral producirao od svog otvorenja, donosimo vam u nastavku.

lateral7

lateral3

lateral4

lateral

lateral2

lateral5

lateral6

Foto: Lateral

0