LAJNAP Comedy ponovo oduševio publiku
LAJNAP Comedy ponovo oduševio publiku

LAJNAP Comedy ponovo
oduševio publiku

Četvorica komičara iz LAJNAP Comedya sinoć su smijehom ispunili satiričko kazalište Kerempuh. Dovitljivi, britki i uvijek originalni Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec oduševili su publiku svojim stand-up comedy specijalom „LAJNAP u KEREMPUHU!“ za kojeg se tražila karta više.

LAJNAP Comedy u Kerempuhu

Na kultnoj zagrebačkoj pozornici i tijekom više od 90 minuta, Lajnapovci su zabavljali publiku svojom duhovitom, ponekad i provokativnom, perspektivom na svakodnevicu. Komentirali su prednosti i mane Hrvata, kvalitetu života u Hrvatskoj te što znači odrasti na selu, a živjeti u velikom gradu.

Aleks Curać Šarić
Goran Vugrinec

Iskreno su priznali kako se snalaze u rutini odraslih ljudi i koliko je zapravo važno voljeti svoj posao. Posebno oduševljenje izazvala je tema muško-ženskih odnosa, ali i odnosa s roditeljima bivših djevojaka. Dečki su se zapitali i zašto žene imaju bolje pamćenje te kako je biti single u društvu parova.

Domišljate fore su “pljuštale” jedna za drugom, a dogodovštine i razmišljanja omiljenih komičara nasmijale su publiku do suza, dokazujući još jednom kako je smijeh najbolji lijek za sve što život donosi.

„Publika je bila sjajna večeras! Intimnost kazališta i naši specifični pogledi na ponekad surovu stvarnost stvorili su idealne uvjete za fantastičnu večer. Nakon dvaput rasprodanog Lisinskog, čast nam je što smo gostovali i u legendarnom Kerempuhu”, izjavio je Vlatko Štampar nakon energičnog nastupa.

Vlatko Štampar
Saša Turković

Tijekom više od pet godina LAJNAP Comedy nasmijao je preko 35 000 gledatelja, a ubrzo su stekli titulu najpopularnije komičarske četvorke u Zagrebu i šire. Njihovi redoviti nastupi u klubu SAX! nezaobilazni su za sve ljubitelje domaćeg stand-upa, a za rujan Lajnapovci planiraju veliki povratak u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Više o LAJNAP Comedy pronađite na službenoj web stranici i Facebook stranici.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori